Okul Müdürü Mücahit Çatal şunları söyledi

Okul olarak bugün açtığımız marketin işleyişini kısaca anlatmak isterim. Burada bulunan giysi, ayakkabı ve diğer bütün ürünler hayır sahiplerinden bağış olarak alınıp okul müdürü ve mahalle muhtarlarımız tarafından belge verilen ihtiyaç sahiplerine ücretsiz şekilde verilecek.

Aynı zamanda bizim okulumuzun bünyesinde uygulama oteli olduğundan dolayı az giyilmiş kullanılabilir durumda olan giysileri de alıp yıkadıktan sonra marketimizde ihtiyaç sahiplerine sunuyoruz. Projenin istikrarlı bir şekilde devam edebilmesi için hem bağışçıların artarak devam etmesi, hem de muhtarlar ve okul müdürlerimizin gerçek manada ihtiyaç sahibi olan kişileri yönlendirmesi çok mühim diyen okul müdürü Mücahit Çatal’ın konuşmasından sonra kaymakam kurdelayı keserek hayırlı olsun dedi.

Kaymakam Mehmet Makas Açılış kurdelasını kesti

Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, ilçe Milli Eğitim müdürü Ali Yeşilyurt, Halk Eğitim merkezi Müdürü Orhan Ayyıldız başta olmak üzere okul müdürleri, mahalle muhtarları ve bazı bağışçılar açılışta hazır bulundu.

Bağışta bulunmak isteyeler:

Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu karşısında bulunan Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Meslek Lisesi (Uygulama oteli yanında) ne kullanılabilir durumda olan giysi ve ayakkabılar başta olmak üzere açılmamış kuru gıda bağışında bulunabilirler.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim