İLÇE BAŞKANI İŞ İNSANI LEVENT ÇOTUK İSTANBUL TIMES MEDYA GRUBU ÖZGÜR VE TARAFSIZ YAYINCILIK ANLAYIŞI İLE TAKDİR ETTİĞİMİZ BİR YAYINCILIK YAPIYOR DEDİ…

Zeytinburnu Malatya ’lılar Derneği Geleneksel İftarını Yaptı Zeytinburnu Malatya ’lılar Derneği Geleneksel İftarını Yaptı

Levent Çotuk yapılan ziyarette şunları söyledi ”İstanbul Times Gazetesi ,www.istanbul times.com.tr, www.zeytinburnutimes.com, İstanbul Times Tv Özel ve İstanbul Times Haber Youtube kanalları başta olmak üzere bir çok medya markasını bünyesinde barındırıp dünya geneline ciddi bir yayıncılık hizmetini Zeytinburnu ilçemizden sunmaları bizi memnun ve mutlu ediyor.

Özellikle siyasi ve güncel konular,ile alakalı ülkemizin 81 ilini gezerek yaptığınız sokak röportajlarınızı yakından takip ediyorum. Hem bu başarılarınızdan dolayı,hem de 24 Temmuz Basın bayramınızı kutlamak için ilçe başkan yardımcısı iki arkadaşım ile sizi ziyaret etmek istedim.

Sizinde her zaman olduğu gibi bizi samimi ve içten bir şekilde karşılamanızdan dolayı size ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ederim” dedi.

HÜSEYİN ÇETNER’DE ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ…

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı sayın Levent Çotuk ve yardımcılarına yaptıkları anlamlı ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Zeytinburnu bizim için çok önemli bir ilçe. Bu ilçede görev yapan bütün siyasi parti,vakıf,dernek ve STK. Yöneticilerine yayın mecralarımız da yüreğimizde sonuna kadar açık. Her zaman bekleriz dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim