MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI AKGÜL VE DİNÇ AİLESİNİ ACILI GÜNÜNDE YALNIZ BIRKMADI

Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ve Şaban Akgül’ün kız kardeşi Muazzez Dinç, yakalanmış olduğu hastalığından kurtulamadı ve 58 Yaşında hayata veda etti.

Merhume Muazzez Dinç, kardeşleri Yüksel Akgül, Şaban Akgül  Fadime, Nurhayat, Gülefer, Gülhanım ve Hatice ile evlatları Ensar, Elif ve Hüseyin'i ardında bırakarak ahirete göç etti.Merhume Muazzez Dinç'in cenaze namazı 07. 07.2021 Çarşamba günü saat 16.00'da Seyitnizam Camii'nde kılındı.

Cenaze namazına , AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Halis DALKILIÇ, Zeytinburnu Belediye  Başkanı  Ömer ARISOY, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Saffet ÖZ, Sertaç GÜLEÇ, Hurşit BEKAROĞLU, İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi ve geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) kurucu başkanı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner  eski başkan yardımcıları Zafer ALSAÇ ve Gökhan KASAP, Konya Yunak Belediye eski Başkanı başkan   Hasan ÜRÜN, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami DELİBALTA ve Yardımcısı Engin MÜJDECİ, AK Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyeleri Muhammet KAYNAR, Bilal AKGÜL, Abdülhakim KAYA, Adem ULUOCAK, Serdar DURAN, İbrahim CİN,  meclis eski üyelerinden Fevzi ALTUĞ ve Yunus KÜÇÜK, Merkezefendi Muhtarı Cüneyt ÇUKUR, Zeytinburnu Emniyet  Müdürlüğü Dernek Başkanı  Ali Faik BİÇER, Irmak Spor Kulübü Başkanı Cenap ALTIOK ve eski Başkan Sabri ALTIOK, İstanbul  Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Başkanı   Mehmet GENÇOĞLU, Sacit YİĞİTOĞLU, Beyazıt Kütüphanesi'nden Murat AKDOĞAN, AKGÜL aileleri, DİNÇ aileleri, merhume Muazzez DİNÇ'in yakınları, akrabaları, AKGÜL aileleri ve tüm yakınları başta olmak üzere çok sayıda ile yakınları son yolculuğunda merhumeyi yalnız bırakmadılar.

Merhume Muazzez DİNÇ'in naaşı Eski Kozlu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defin edildi. Merhumeye Allah ( c.c. ) rahmet eylesin. Mekanı Cennet, ruhu şad ve DİNÇ ile Akgül ailelerinin, akrabaları ile tüm yakınları ve komşularının da başları sağ olsun.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim