Kalite-Hijyen-Lezzet Köz Mekan Kebap Salonunda

Zeytinburnu ilçesinin patlayan Mahallesi olan Telsiz’de Tekstil, Kumaş ve Konfeksiyon ve bir çok sağlık kuruluşunun bulunduğu bir lokasyonda iş adamı Hakan Tosun ve Veysel Doğanay tarafından açılan mekan’da haftanın bir gününde Kuzu çevirme olacak.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Hakan Tosun İstanbul Times Tv’den Çağla Pekgüleç’e şunları söyledi” Mekanımızın bulunduğu yerin binasını biz yaptık. Ben ve ortağım Zeytinburnu Tekstil piyasasında faaliyet gösteriyoruz. Zaman zaman misafirlerimiz bizi ziyarete geliyor. Yakınlarımızda gönül rahatlığı ile misafirlerimizi götürebileceğimiz şık, temiz, hijyen bir restorant’a ihtiyacımız vardı. Biz de bu eksikliği görünce bu mekanı açtık. Kendi yemeyeceğimiz bir yemeği hiçbir zaman müşterilerimize ikram etmeyiz. Açılış kurdelamızı kesen ZETSİAD başkanı sayın Mustafa Sarrık, Dengeium İnşaat Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ok ve açılış kurdelamızı kesen diğer konuklarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Mekanın diğer ortağı Veysel Doğanay’da şunları söyledi “Biz mekanımızı tasarlarken iş adamlarımız misafirleri ile gelip otursun zaman geçirsin ve yemeklerini yesinler diye düşündük. Kullandığımız bütün malzemeler birinci sınıftır. Ustalarımızın en az 20 senelik iş tecrübesi var. Özelikle Tekstil, sağlık ve Eğitim camiasını mekanımıza bekliyoruz.

Mekanı işletecek olan 3 ortak Arif Gözcü ‘de diğer iki ortağımızın ayrıca tekstil ve makina işleri var. Ben sürekli burada bulunacağım. Konuklarımızı müşteri olarak değil misafirimiz olarak ağırlamak istiyoruz. Mekanımız Tekstil, Eğitim ve Sağlık komplekslerinin yoğun olduğu bir loskasyonda bulunuyor. Bu alanlarda hizmet veren konuklarımız başta olmak üzere lezzetli ve kaliteli yemek yemek isteyenler olursa bekliyoruz şeklinde konuştu.

ZETSİAD başkanı Allah bu Hayırlı bol ve bereketli kazançlar versin dedi

Açılış kurdelasını kesen Zeytinburnu Tekstil Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Mustafa Sartık Kurdelayı kesmeden önce “Bizim tekstil Camiamızda faaliyet gösteren TSN Kids’in sahibi Hakan Tosun ,ortaklar Veysel Doğanay ve Arif Gözcü’nün açmış olduğu bu nezih ve güzel mekanın bol, bereketli ve iyi kazanç elde etmesini Allah’tan diliyorum. Bismillah diyerek kurdelamızı hep beraber keselim şeklinde konuştu.

Dengeium İnşaat Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ok ‘da kurdela kesiminden sonra şunları söyledi “ Hakan bey, Veysel bey, ve Arif bey’e yeni mekanlarının hayırlı olmasını dilerim. Mekan çok güzel yemekler çok lezzetli .Hayırlı kazançlar dilerim şeklinde konuştu.

Sipariş İçin Adres ve Telefon :

Adres Telsiz Mahallesi Asım Kazancigil Caddesi No.43/A Zeytinburnu İstanbul

Sipariş Tel : 0212- 665 08 88

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim