Kermesten elde edilecek gelir, bu yıl Engelli kardeşlerimiz için Özel Sınıf yapımında kullanılacaktır. Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından, 11-12-13 Mayıs 2017 15 Temmuz Meydanında tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kermeste, ev yemeklerinden pastalara, zücaciyeden mefruşata, tekstilden kırtasiyeye ve el sanatlarından takıya kadar birçok ürün halkın beğenisine sunulacaktır.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt

Kaliteli yüzlerce ürünü hem çok uygun fiyata satın almak hem de Engelli kardeşlerimiz için Özel Sınıf dizayn edilmesine destek verip, evlatlarımızın eğitimi için sizlerinde yardımlarınızı bekliyoruz.

Meydan Kermes değil karnaval havasında olacak

Çocuklarınız ile hem eğleneceğiniz hem de takım elbiseden hikâye kitabına kadar birbirinden kaliteli ürünleri çok uygun fiyata satın alabileceğiniz Kermes ‘te pamuk şekeri, elmalı şeker, Osmanlı Macunu başta olmak üzere geleneksel birçok tat da alanda olacak. Şerbetli tatlılar yarışmasıyla kermes renklenecek. Festival tadında gerçekleştirilecek olan kermese sürpriz sanatçılar ve gruplar katılacak.

Gülmen Güven her şey çocuklarımız için dedi. Kermesin bu sene ki geliri Engelliler Özel sınıfı için kullanılacak. İhtiyaçlarının giderilmesi için bir araya gelen Kadın Meclisi 11-12 ve 13 Mayıs 2017’ye kadar devam edecek Kermes Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında bütün halka açık olarak yapılacaktır.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve eşi desteklerini esirgemiyor

Kermesin açılışına 11 Mayıs 2017 saat 11.00‘da Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, eşi Bedriye Aydın, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi Kent Konseyi Kadın meclisini bu hayırlı işinde yalnız bırakmayacak.

Gülmen Güven Eğitim’e çok önem veriyoruz dedi. Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı İş kadını Gülmen Güven yaptığı açıklamada şunları söyledi “Biz kermesimizin bu sene 4. sünü yapıyoruz. Geçen yıl elde ettiğimiz gelirle okul öncesi eğitimin verildiği anasınıfları yapımı, ve geliştirilmesine kullandık.

Bu senede elde edeceğimiz geliri Engelliler özel sınıfı yapımı ve güzelleştirilmesi için kullanacağız.

Bütün halkımızı 11-12 ve 13 Mayıs 2017’de Kermes çadırlarımızın kurulacağı 15 Temmuz Meydanında alış veriş yapmaya davet ediyoruz.

Destek ve katkılarını eksik etmeyen Zeytinburnu Belediye başkanımız Sayın Murat Aydın’a ve eşine teşekkür ederim ” dedi.

Bütün Halkımız Davetlidir

Yer : 15 Temmuz Meydanı (Kaymakamlık Yanı)

Tarih : 11-12 ve 13 Mayıs 2017

Saat : 11.00’ da açılacak

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim