Toplantı çok verimli geçti

Toplantı yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmaları ile başladı. Daha sonra Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP)başkanı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner yaptığı kısa açılış konuşmasında şunları söyledi. ”Bugün bu toplantımıza daha önce Zeytinburnu’nda 1989-1994 döneminde belediye başkanlığı yapan Hasan Yılmaz başkanımız tecrübelerini bizimle paylaşmak için aramızda. Özellikle Kumcular, Ambarlar, Kazlıçeşme deki tabakhaneler ve Topkapı gibi  Zeytinburnu’na yük olan bir çok  sorunun aşılmasına  sayın Hasan Yılmaz döneminde başlandı. Zeytinburnu’na hizmetleri olan  herkesi hatırlamak ve tecrübelerinden yararlanmak bizim platformun birinci önceliği olacaktır. Ayrıca bugün misafirimiz olan  Unbeyaz’ın sahipleri Mehmet Gazioğlu ve eski Zeytinburnu askerlik şubesi başkanı emekli albay Hasan Topaloğlu ile de tanışmış olmak beni mutlu etti. Başkanımıza sorusu olan arkadaşlarımız sorsun “diyerek konuşmasını tamamladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri içinde soruş olanlar başkana sordu

Başkan Hasan Yılmaz Geleceğim Zeytinburnu Platformu üyelerini tanıdıktan sonra hepsi kendi alanında bir başarı elde etmiş. Birlik beraberlik içinde çalışmaları halinde mutlaka Zeytinburnu ilesine katkı  yapacaklarına olan  inancım tamdır.  İnsanların yaşadığı yerlere katkı sunmaları kadar onurlu bir şey yoktur. Platform başkanı Hüseyin Çetiner bu ilçe’ nin kitabını yazmış  sahibi olduğu yayın mecraları ile ilçenin tanıtımına katkı sunuyor.  Ben tarihi eserlere sahip çıkılması ve bu eserlerden halkı istifade ettirilmesine  çok sıcak bakıyorum. Bütün yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim dedi.

Yönetim kurulu başkan yardımcısı Müzeyyen Kurt, Yönetim kurulu üyesi Kadir Şengül ve Osman Kumandan soru sordu. Başkan sorulan sorulara cevaplar verdi.

Eski Zeytinburnu Askerlik şube başkanı ve Ubeyaz’ın ortaklarından emekli Albay Hasan Topaloğlu ve  Mehmet Gazioğlu’da platforma başarılar diledi.

Toplantıya katılan Platform üyeleri

1-Hüseyin Çetiner Başkan 
2-Müzeyyen Kurt Başkan Yardımcısı
3-
Tülay Gençtürk Yönetim Kurulu Üyesi 
4-Osman Kumandan YKÜ.
5-Sefer Cengiz YKÜ.
6-Süleyman Dağ YKÜ.
7-Arzu Sidal YKÜ
8-Çağla Pekgüleç YKÜ
9-Muzaffer Demir YKÜ
10-Kadir Şengül YKÜ.

 

İzinli olan diğer yönetim kurulu üyeleri

 

1-Asuman Sula Durmuşoğlu 
2-Adnan Saygılı 
3-Sezer Yazar

 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim