Sümer Mahallesi “Söz sizde” Programında ilginç soru ve istekler geldi

Selamlama konuşmasına Ak Parti Sümer Mahalle başkanı Abdurrahman Çelik yaptı. Daha sonra Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta kısa bir konuşma yaparak Sümer Mahalle halkını selamladı. Ak parti İstanbul il yönetim kurulu üyesi Sümeyye Durmuş Esenyel katılımcılara il başkanı Bayram Şenocak’ın selamlarını iletti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt

Afgan asıllı bir vatandaş mikrofon alarak Arısoy’dan Cumhur başkanı Erdoğan ile kendisini görüştürmesini istedi.

Murat Horuz isimli Mahalle yönetim kurulu üyesi ise kızının sınıf öğretmenin 6 sefer değiştiğini ve Mahalle bekçilerinin bir kişi gördükleri zaman kimlik sorduklarını ama 3 veya 4 kişi gördükleri zaman kimlik sormaya çekindiklerini belediye başkanı olması halinde ilgili yerer ile görüşerek bu soruna çözüm üretip üretemeyeceğini sordu.

Geleceğim Zeytinburnu Platformu Kurucu başkanı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de şunu sordu” Siz Kültür bakan yardımcısı idiniz. Zeytinburnu tarihi mekan olarak İstanbul’un 39 ilçesi içinde 4.sırada yer alıyor. Başkan olursanız bu değerlerimizin yerli ve yabancı turizme kazandırmak için ne tür çalışmalar yapacaksınız diye sordu.

Ömer Arısoy bütün sorulara samimi ve içten cevaplar vererek hiçbir zaman Zeytinburnu’nu alakadar eden sorunlar için bu Milli eğitimin bu emniyetin sorunudur diyerek topu başka tarafa atmayacağım. İlçemizi alakadar eden her sorun benim birinci önceliğim olacak ve ben bunları çözmek için var gücümle çalışacağım dedi.

Toplantı sonunda Ak Parti Belediye başkan adayı Av. Ömer Arısoy çocukları severek bürokratlığı

Geride bırakıp profesyonel bir siyasetçi gibi halkın içinde ne kadar mutlu olduğunu ortaya koyarak ilk günlerdeki çekingenliğinden eser kalmadığını göstermiş oldu.

Toplantı sonunda beraber fotoğraf çekmek isteyenlerin taleplerini kırmayan Arısoy başka bir programa katılmak üzere Mahalle seçim bürosunda ayrıldı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim