Katılım çok yoğun oldu 

Millet İttikfakı Zeytinburnu Belediye başkan adayı Dr.Adil Emecan'ı Batı Trakya Türkleri Derneğine yaptığı ziyarette, CHP İstanbul Milletvekili eşi Emine Gülizar Emecan,CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan , İlk sıra meclis üyesi Mimar Süleyman Uluocak, Batı Trakyalı Meclis üyesi adayı Av.Asım Güven yalnız bırakmadı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner  

Batı Trakya Camisi Vakfı başkanı Musa Yurt'un yaptığı sunum ile başlayan programda ilk selamlama konulşmasını Batı Trakya Türkleri Derneği Şube Başkanı Fatih Hacıbedel yaptı. Akabinde Batı Trakya Spor Kulübü başkanı Hakan Güler,  daha sonra Batı Trakya Derneği Genel Başkanı Necmettin Hüseyin konuklarını yalnız bırakmayarak birer selamlama konuşması yaptı.

CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan bir konuşma yaparak şunları söyledi "Bir partinin adayı Zeytinburnu'nun duvarlarına boy boy resimleri ile sülemiş.Bizim adayımız ise duvarlara resim asmak yerine gönüllerinize girdiğini düşünüyorum. 31 Mart'ta duvarlarda resmi asılı olan adaya mı yoksa gönlünüzde olan adaya mı oy vereceğinize siz karar vereceksiniz. Partimiz de Rumelili ve Batı Trakyalı meclis üyesi adayları yoğun olarak var. Hepinizin desteğini bekliyorum dedi.

Dr.Adil Emecan Zeytinburnu'nun yerli ve Milli adayı benim dedi

Batı Trakya Derneğinde kendisini dinleyen yüzlerce seömene konuşlan Emecan özetle beni seçerseniz samimiyet,tevazu ve gönül belediyecilği nasıl yapılır hep bereber göreceğiz dedi. Demek ki AKP tevazudan ve samimiyetten uzaklaşmış ki  buna vurgu yaparak oy almaya çalışıyor. Siz 17 yıdır Merkezi hükümette ,20 yıldır Zeytinburnu'nda 25 yıldır da İBB de iktidarsınız neden tevazu ve samimiyet ile hareket etmediniz demezler mi diye sordu.Emecan konuşmasının devamında uutanmadan sıkılmadan Belediye işi Gönül işi  mademki  belediyeleri gönül ile idare ettiğinizi düşünüyorsunu neden 25 sene sonra çıkıp samimiyet ve tevazu diyorsunuz diyerek Ak Parti'nin seçmen ile dalga geçmek istediğini ama seçmenin bu sefer bu hakşkat olmayan sloganlara aldanmayacağını iddia etti. 

Emecan daha sonra Batı Trakya davasının yılmaz Savunucusu Dr.Sadık Ahmet'in hayat hikayesinin yazılı olduğu  tabloyu dernek başkanı Fatih Hacıbedel'e takdim etti. Emecan konuşmasını Batı Trakya davası için emek veren bir kaç ebedi şashiyetin adını sayarak hepsine Allah'tan rahmet diledi.

Emecan Sunum yapan Batı Trakya Camisi Vakfı Başkanı Musa Yurt'un elini öperek büyüklere karşı saygılı olduğunu hazirun'a hissettirmiş oldu.

Emecan toplantıda Kentsel dönüşüm,göç sorunu başta olmak üzere bir çok konuda düşüncelerini ortaya koyarak seçmene başkan  olduğu zaman neler yapacağını söyedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

  

    

 

Editör: TE Bilisim