Millet İttifakı adayı Uluocak hariç her iki ittifakın meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Millet İttifakı 1.sıra meclis üyesi Mimar Süleyman Uluocak iş seyahati için yurtdışında olduğu için mazbatasını almadı. Uluocak dışında Cumhur ittfakından 23 meclis üyesi,Millet ittifakında ise 13 mesclis üyesi mazbatasını alarak resmi işlemlerini yapomak üzere Zeytinburnu Belediyesi yazı işleri müdürlüğüne orjinal mazbatalarını teslim ederek resmen meclis üyesi ünvanı aldılar.

Belediye başkanı Ömer Arısoy'dan Zeytinburnu Halkına teşekkür

İlçe seçim kurulu çıkışında toplu fotoğraf çektiren Ömer Arısoy gazetenize şunları söyledi: "31 Mart 'a kadar Cumhur ittifakı adayı idik. Ancak seçimi % 50 nin üstü bir oy ile kazandıktan sonra Zeytinburnu halkının % 100'ünün başkanı olduk.

Bize oy versin vermesin ayrım yapmadan halkımızın refah ve mutluluğunu için meclis üyelerimiz ve ilçemize katkı yapacak herkes ile beraber beş sene boyunca çalışacağız" dedi.

Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye başkanı olarak % 50'nin üstü bir oy ile ilçe halkından onay alan belediye başkanı Av.Ömer Arısoy mazbatasını aldıktan sonra meclis üyesi arkadaşları ile beraber öğle namazını kılmak için Merkezefendi camisine gitti.

Meclis Üyesi İbrahim Cin Şunları söyledi: "Öncelikle beni Belediye meclis üyesi olarak listesine alan Belediye başkanımız sayın Ömer Arısoy 'a ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanımız A. Selami Delibalta'ya teşekkür ederim. Ancak teşekkürün en önemlisini ise partimize % 50'nin üzerinde oy veren Zeytinburnu halkına yapmak isterim. Sizin aracılığınız ile bir teşekkürü de beni seçim çalışmalarında hiç yalnız bırakmayan hemşehrilerime sunmak isterim.  Bugün mazbatalarımızı alarak resmen meclis üyesi olduk. İnşallah 5 sene boyunca Zeytinburnu halkımıza hizmet etmek adına elimizden eleni yapacağız inşallah" dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim