Trabzonlu Meclis üyesi adayı Ali Çebi’de bir selamlama konuşması yaptı

İlk olarak dernek başkanı İrfan Altıner kısa bir selamlama konuşması yaparak Ömer Arısoy ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta başta olmak üzere misafirlere ziyuaret için teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Daha önce Ak Parti Sümer Mahalle başkanlığı da yapan iş adamı Ali Çebi hemşehrilerine yaptığı konuşmada bugün burada Belediye başkan adayımızı ve bizi kalabalık bir şekilde ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. İlçe başkanlığımız meclis üyesi adaylarımızın ev sahibi olduğu programlar yapıyor.

Biliyorsunuz ben de Trabzonluyum 17 Mart 2019 Pazar akşamı Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz salonunda Trabzon gecesi yapılacaktır. Davetiye getireceğim ama buradan da hepinizi ev sahibi olduğunuz geceye davet ediyorum dedi.

Ak Parti İlçe başkanı A. Selami Delibalta Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta Adayları Ömer Arısoy hakkında bilgi sunumu yaptı. Arısoy’da halkın destekleri ile başkan seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında Hayrat Yeniköy Dernek üyelerine bilgi verdi.

Dernek üyelerine sorularınız var ise sorunun dendi. Üyeler soru sormaya gerek yok diyerek konuklarını samimiyet içinde uğurladılar.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (THA)

Editör: TE Bilisim