Kan Ver Can Ver Hayat Kurtar

Ak Parti Sümer Mahalle Başkanı Adem Hepcan ve yönetimi Kazım Özalp Ortaokulunda Kızılay’a kan bağış kampanyası düzenledi.

Adem Hepcan Muhabirimiz Müzeyyen Kurt’a şunları söyledi “Biz sadece siyaset değil aynı zamanda toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar da yapıyoruz. Zaten siyaset halkın ihtiyaçlarını giderme sanatıdır. Bir süre önce Kızılay Genel başkanı Dr.Kerem Kınık’ın kan stoklarımız iyice azaldı açıklamasından sonra biz de mahalle yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile konuşarak nasıl bir katkı yapabileceğimizi düşündük. Bu düşüncemizi  hayata geçirmek için zaman kaybetmeden çalışmalara başladık. Mahallemizde bulunan Kazım Özalp Ortaokulu idarecileri ile konuştuk.

Okul olmadığı Pazar günü Bakanlığın okullar hayat olsun projesi kapsamında okul bahçesini bize tahsis ettiler.  Kızılay ‘da sistemini kurdu. Biz de arkadaşlarla organize olmuş bir şekilde mahalle halkına ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığına üye olan seçmenlerimize SMS başta olmak üzere el ilanı, pankart ve basın haberleri ile sesimizi on binlerce kişiye duyurduk.

Kampanya günümüzde vakitleri müsait olmayıp kan veremeyen bir çok vatandaşın kan bağışlaması adına farkındalık oluşturduk.  Bu çalışmamızda Kızılay’a 100’ün üzerinde  ünite kan bağışı yaptığımız için mutluyuz.

Bu arada bize desteklerini esirgemeyen Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Bahattin Ünver’e, İstanbul Times Yayın Grubuna, Mehmet Alpay’a, Kadir Şengül’e,Nurşen Örnek’e ve sesimizi halka duyurmak adına Müzeyyen Kurt olarak sizin de  büyük destek ve çabalarınız oldu size de teşekkür ederim”
dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim