Açılış Konuşmasını İlçe başkanı A.Selami Delibalta yaptı

"Öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.

Bir aylık ramazan orucundan sonra İslam ülkeleri olarak bugün sorun ve sıkıntılarımız olsa da hep beraber bayramımızı karşıladık. Hepinizin bildiği gibi Yüksek Seçim Kurulu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçiminin 23 Haziran 2019'da yeniden yapılmasına karar verdi.

İçinizde bulunan sandık sorumlularımıza seçmen ile alakalı listeleri verdik. Sadece seçime 3 haftalık bir süre kaldı. Hep beraber akıtmamız gereken terimizi akıtarak 31 Mart 2019 seçiminde aldığımız oyun daha fazlasını almak adına çalışmak zorundayız.

İstanbul ve ükemizin geleceği için Mutlaka seçmenimizin desteğini almak durumundayız. Aramızda vekilimiz ve il sorumlumuz ve il kadın kolları başkanımız var onlara yeterli zaman kalması için sözlerimi kısa keseceğim dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Av.Ömer Arısoy'da kısa bir selamlama konuşması yaptı. Arısoy konuşmasında özetle şunları söyledi "Öncelikle Belediye başkanı sıfatımla hepiniz ile ilk bayramlaşma programımızı yapmaktan dolayı çok memnun ve mutluyum. Hep beraber daha nice bayramlara erişmeyi dilerim. Hepinizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ederim.

Ak Parti bir önceki dönem ilçe başkanı Bahattin Ünver' de partililere bir selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Sümeyye Durmuş Esenyel' de kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Son konuşmayı Zeytinburnu sorumlusu Ak Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptı. Polat konuşmasında şunları söyledi "İnşallah hep beraber 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlık seçiminde Cumhur İttifakı adayımız sayın Binali Yıldırım'ın seçimi kazanması için canla başla çalışacağız.

Bu seçimi aldıktan sonra 4.5 yıl seçim yok. Bu kezde ülkenin gelişip kalkınması için hep beraber çalışacağız diyen İffet Polat bütün teşkilat mensuplarının bayramını kutladı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim