Bahçelievler Yenibosna ile Küçükçekmece Sefaköy 'ü birbirine bağlayan, E5 Havalimanı ile TEM'i bağlayan yol üzerindeki Yenibosna Değirmenbahçe Caddesi Köprüsü'nde yaya yolunun olmamasına tepkiler büyüyor...

Yenibosna Değirmenbahçe Caddesi Köprüsünün çevresinde oluşan otel, alışveriş merkezleri ve konutlardan dolayı yaya trafiği her geçen gün artıyor. Köprü üstünde ve köprü altına gidiş-geliş yaya yolunun olmaması çok büyük zorluklar altında köprüden geçerken yayalar için büyük tehlike oluşturuyor.

Çevredeki otellerden Starcity AVM ve Istwest'deki Cafe ve Restaurantlar'a yerli ve babancı turistlerin bile kullandığı köprüden geçen Yenibosna, Sefaköy, Halkalı bölge halkı, "Sabah akşam işe gidip gelirken bu köprüyü kullanmak zorundayız. Yağmur çamurda araçlardan zor yürüdüğümüz köprüde hayati tehlikeler yaşıyoruz. Turistler bavullarıyla, alışverişe gelenler çantaları ve çocuklarıyla bu köprüden geçmek zorunda kalıyor. Yetkililer biran önce bu köprüye çözüm bulmalı. Köprünün üstünden ve kenarlarından biran önce yaya yolu açılmasını istiyoruz" dediler.

Editör: TE Bilisim