Farklı organik ürünlerin bir araya getirilmesi ile bir karışım haline getirilmiş olan , bir ay içinde 5 tona yakın beyazlama sağlayabilir.

Kremin doğal ürünlerden oluştuğunu kanıtlamak amacıyla, resmi internet sitesi üzerinden içeriği hakkında bilgi vermekteyiz. Ciltte beyazlatma hedeflendiğinde olmazsa olmaz olan limon ve Türk kahvesi, kremin içinde bulunuyor. Bunun yanında içerik malzemesi olarak arnica çiçeği, pirinç ve zeytin yağı kullanıldığını da söyleyebiliriz. Bu içerik dahilinde hazırlanmış olan ürün ile vücudunuzdaki kararmalara son verebilirsiniz.

Kol altı, yüz, ense, dirsek, diz, bacak, bikini bölgesi gibi kararmanın mümkün olduğu her bölge için Dermo White kullanılıyor. Beyazlama işleminin gözle görülür şekilde gerçekleşmesi ve amaca ulaşılması için bir ay boyunca düzenli şekilde kullanımın olması gerektiğini söyleyebiliriz. Bu durumunda kişinin kararmış olan bölgesinde 5 tona yakın bir açılma söz konusu olacaktır.

Almış olduğunuz ürüne 365 gün iade garantisi sunuluyor. Resmi internet sayfası üzerinden sunulan garanti tescilleniyor. Dilerseniz kremi aldıktan sonra bu süreç içinde iade hakkınızı kullanabilirsiniz.

Kremi kullanmak isteyen kişiler, kullanımdan önce kremi uygulayacağı bölgeyi saf suyla en iyi şekilde yıkamalıdır. Sonrasında ise direkt olarak ince bir şekilde kremi sürebilir. Avantajlı olan yanı kremi yıkama gibi bir durumun olmamasıdır. Bu sebeple gece yatmadan önce uygulayarak, sabah uyandığınızda rutin şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz. Dilerseniz alerjik bir problemle karşı karşıya kalmamak adına ilk etapta sadece küçül bir bölgeye uygulayabilirsiniz. Sonrasında eğer bir sorun yaşamazsanız kremi kararmanın görüldüğü bölgelere uygulayabilirsiniz.

Beyazlatıcı Kremi Nasıl Satın Alırım?

Satın alma işleminizin yapılması internet adresi üzerinden olabilir. Sipariş butonuna tıkladığınızda kaç tane ürün almak istediğinizi de belirterek direkt olarak satışı yapabilirsiniz. İsterseniz ilk olarak yetkili kişilerle görüşerek, daha sonra kremi satın alabilirsiniz. Bunun için verilmiş olan numarayı aramanız yeterli olacaktır. Kremin evinize ulaşması en kısa sürede içinde kargo tarafından yapılacaktır.

Beyazlatıcı Krem İçin Kritik Durumlar

İlk olarak kremin kullanımının hamilelik dönemi gibi hassas bir dönemde gerçekleşmesini tavsiye etmiyoruz. Bu dönemde cildiniz kendiliğinden yenilenmeye çok açık olacaktır. Bu sebeple böyle bir dönemde beyazlatıcı krem kullanmamalısınız.

İkincisi ise kremin civa ile temas ettirilmesi hiç uygun değildir. Kremin içeriğinde de civa bulunmamaktadır. Organik ürünlerin kullanılmasıyla oluşturulmuş olan temin ettikten sonra yapılmış olan uyarılar dahilinde, dikkatli şekilde kullanmaya özen gösteriniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim