Telefon:0212 699 69 70 
E-mail: [email protected]
Web: www.torium.com.tr
İlçe: Avcılar
Adres: Saadetdere Mah. E-5 üzeri Haramidere 
İstanbul

Torium  Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Türkiye’nin  ilk kar eğlence merkezi “Torium Snowpark” ise  kış sporlarının  yenimerkezi olmaya aday. Dört mevsim kış s porları ve kar eğlencesi yaşatmak üzere  ilkkonuklarını ağırlamaya başlayan snowpark’ta en düşük kar kalınlığı 50 cm’yi aştı. Snowpark’taki karın kalitesi Uludağ ve Kartalkaya gibi yüksek rakımlı yerlere yağan karın kalitesine eş değer.

İçerisinde kızaklı tüp kaydırak, 55 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar  oyun alanı bulunan snowpark’’ın kayak ve snowboard eğitimleri vermeye uygun p istleri de bulunuyor.

Dünyanın en büyük  alışveriş merkezlerinden Dubai Mall’un kayak merkezini de tasarlayan İngiliz mühendislik firması ASCL tarafından tasarlanan ve uygulanan “Torium Snowpark” 6 milyon Euro  yatırımla  hayata geçirildi.

Eğlence alanında 130 kişi, kayak ve snowboard pistlerinde ise 70 kişinin aynı anda yararlanabildiği Snowpark’ta, dileyenler kayak ve snowboard eğitimleri de alabilecek. Snowpark’ta her türlü kayak malzemesi de temin edilebiliyor.

Türkiye’nin  ilk kapalı kar eğlence merkezi Snowpark’ta 4 mevsim  kış sporları yapabilmek mümkün. Snowpark’ta 3 adet snowboard ve kayak pisti bulunuyor. Ayrıca bu pistlere ulaşım sağlayan 2 adet yürüyen bant bulunuyor. Snowpark’ta birçok eğlence alternatifiniz var. Snowpark bünyesindeki; kızak, halatlı dağ tırmanışı alanı, kar  oyun ve yürüyüş alanları, asma köprüler, buz mağaralarıyla şehir  hayatında  farklılık arayanlara göre.

Türkiye Kayak Federasyonu`ndan lisanslı,Türkiye Şampiyonluğu`na ve uluslararası derecelere sahip eğitmenler tarafından  özel ya da  bireysel ders alabilirsiniz.

Bilet Fiyatları
Tam: 20 TL
İndirimli: 15 TL
Giriş ücretine mont, eldiven ve kar 
ayakkabıları kullanımı d ahildir.

Editör: TE Bilisim