TOKİ, Fuzul ve Yol İnşaat’ın projesi Tem Avrasya Satışta

Kısa bir süre önce ön talep toplamaya başlayan projeye kısa sürede 15 binden fazla ön talep oldu. Yapılan Lansman ‘da Fuzul Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Başkan yardımcısı Eyüp Akbal ,Grubun pazarlama müdürü ve projenin mimarı basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

İş aleminin yanı başında bir proje TEM Avrasya

Fuzul Yapı İstanbul'un iş ve yaşam bölgesi Maslak'a yakın konumda TOKİ iş birliği ile hayata geçirdiği yeni konut projesi TEM Avrasya Konutları satışa sunuldu.

2017 yılının ilk yatırım projesini hayata geçirecek olan Fuzul Yapı, yeni projesi TEM Avrasya Konutları'nın tanıtım toplantısını Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı'nın katılımıyla gerçekleştirdi.

TEM Avrasya Konutları TOKİ güvencesi Fuzul Yapı kalitesi işbirliği ile görücüye çıktı.

Bir çok Sağlık kompleksinin yanı başında Maslak iş ve yaşam bölgesine yakın Tem Avrasya Konutlarına ön talep’te gelen yoğun istekler proje uygulayıcılarını memnun etti.

Başakşehir ‘in kuruluşunda yer alan Fuzul Yapı diğer ilçelere’de açılmaya başladı

TOKİ ile işbirliği yapan Fuzul Yapı Maslak'a yakın bir konumda TEM Avrasya Konutları projesinin satışlarına düzenlediği basın lansmanı ile başladı.

İstanbul Avrupa Yakasında, Maslak'a 5 dakika mesafede ön talep toplama süresi bugünkü lansmanla daire satışlarına başlandı. 6 blokta toplamda 612 konut ve 3.500 m2 den oluşacak cadde dükkanları olarak yükselecek.

TEM Avrasya Konutlarında daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak planlandı. Toplam 18 bin 621 metrekarelik arsa üzerinde, 18 katlı bloklar halinde 6 blok üzerinde 2+1 daire sayısı 362 adet, 3+1 daire sayısı 233 adet, ve geniş ailelere özel 17 adet 4+1 daire olarak tasarlandı.

TEM Avrasya Konutları fiyat listesi

420 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan TEMN Avrasya Konutları güncel fiyat listesi ise şöyle.

2+1 konut fiyatları 420 BİN TL'den başlarken,
3+1 dairelerin satış fiyatları 700 BİN liradan,
4+1 konutların satış fiyatları ise 1 milyon 020 Bin TL'den başlayan fiyatlarla lansmana özel avantajlarla başladı.

TEM Avrasya Konutları lokasyon olarak Gaziosmanpaşa bölgesinde TEM Otoyolu kenarında konumlandırıldı. İş dünyasının İstanbul'un kalbi Maslak bölgesine sadece 5 dakika mesafede yer alıyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA

Editör: TE Bilisim