Tamaş'ta Amarok Test Sürüşü Şenliği !

Bakırköy’de Hipodrom Giriş kapısı karşısında bulunan Tamaş  hem Volkswagen’in yeni Pick up modelini tanıtmak hem de dostları ve müşterileriyle keyifli bir vakit geçirmek için 17 Eylül Cumartesi günü bir hafta sonu organizasyonu düzenledi.

 
İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Yaklaşık 250 davetlinin katıldığı organizasyon, kokteyl ile başladı. 11:00-18:00 arası gerçekleşen davette 2 Amarok da misafirlerin test sürüşüne sunuldu.
 
Aynı zamanda showroom’da da, keyifli ve sıcak bir ortam vardı.

Sunduğu üstün performans, güvenlik ve konfor özellikleriyle sınıfında standartların belirleyicisi olan Amarok, sadece en gelişmiş ve sağlam mühendislik özelliklerini değil, aynı zamanda verimli motorları ve güncel Volkswagen tasarımının izlerini de taşıyor.

Motorda gelecek neslin en gelişmiş teknolojisine sahip, güçlü ve verimli Common Rail Turbo dizel enjeksiyon (TDI) sisteminin kullanıldığı Amarok’un yakıt tüketimi ve egzoz atıkları, pick up kategorisindeki yeni en iyi değerleri oluşturuyor.

 

Sportif ve göz alıcı çizgileri ile dikkat çeken Volkswagen Amarok’un, Trendline donanım seçeneğinde dahi gövde rengi dolgulu geri dönüşümlü tamponlar, elektrik kumandalı ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ayarlı halojen farlar ve alaşımlı jantlar gibi üst düzey ekipmanlar standart olarak sunuluyor.  Highline donanımı ise bu özelliklere ek olarak sunulan krom çıtalı gövde rengi ön tampon, krom kaplamalı basamaklı arka tampon, gövde rengi kapı kolları, kısmi krom kaplamalı yan aynalar, krom çerçeveli ön sis farları, krom kaplı ön panjur ve karartılmış arka camlar ile etkileyici bir görünüme sahip.

 

Volkswagen Amarok sayısız özelliği ile en zorlu yol koşullarında bile maksimum güvenlik sağlıyor. Standart olarak sunulan off-road ABS, otomatik yokuş çıkış – iniş asistanı ve ESP gibi özellikler Volkswagen Amarok’u sınıfında tek kılıyor.

 

Tamaş Motorlu Araçlar Hafta içi hergün gece 24:00’a kadar servis hizmeti vermesi ilede göz dolduruyor.


Müşteriler Tamaş’ın kendilerine sunduğu bu ayrıcalıktan dolayı çok memnun olduklarınını belirtiler.

Editör: TE Bilisim