Twitter'da yayınladığı özel fotoğraflarıyla interneti çalkalayan Hilal Cebeci, Alt Üst Muhabbetler programında Esin Övet ve Serdar Turgut'un konuğu oldu.

Twitter'da yayınladığı fotoğrafların başlangıçta plansız olduğunu, gördüğü ilgi karşısında bunu sürdürdüğünü söyleyen Hilal Cebeci, "Eskiden daha cesur pozlarım vardı. Fotoğraf makinesini erkek arkadaşım gibi görüyorum" dedi. Hilal Cebeci yeni fotoğrafları da yayınlayacağını müjdeledi.

SAHİLDE SEVİŞMEK
Romantizmden hoşlanmadığını daha önce erkek arkadaşının doğum günü için hazırladığı sürprizi örnek göstererek anlatan Hilal Cebeci, "Çiçek böcek her şey ayarlanmıştı, daraldım. Mümkünse her şey spontane gelişsin" dedi. Serdar Turgut'un "Ay ışığında dolaşmak, sahilde çıplak sevişmek gibi şeyler benim de hoşuma gitmez" demesi üzerine Hilal Cebeci, "Ama sahilde çıplak sevişmek hoş fikir" dedi.

"BELKİ BEN DE 60 YAŞINDA BİRİYLE EVLENİRİM"
Bir ay önce sevgilisinden ayrıldığını söyleyen Hilal Cebeci, evlilik müessesine karşı olduğunu söyledi, Ali Taran Ayşe Özyılmazel evliliğinin hatırlatılması üzerine de "Büyük konuşmayayım belki ben de 60 yaşında biriyle biriyle evlenirim" dedi.

"CEHENNEME GİDERİM DAHA İYİ"
Hilal Cebeci, "badeleme" olayı ile ilgili olarak da, "Bastırılmış cinsel duygular... Böyle anlamsız, inanılmaz şeylere de inanabiliyorlar, cahillik... Cennet vaadi karşısında buna inanıp peşinden giden insanlar var. Bunu yapan insanla ilişkiye girmektense cehenneme gitmeyi tercih ederim." dedi.

NEDİR BU PANPİŞ?
"Twitter'a hayranlarım için girdim. Hayranlarımdan biri 'panpa' dedi bana. 'Ne demek?' dedim, o da 'kanka' dedi. Ben de kız olarak panpa yakışmayacağı için panpiş dedim. Bu böyle başladı. Kanka çok uzun zamandan beri vardı. Babalarımız, dedelerimiz bile kanka derdi. Panpa daha yeni."

NARSİST
"Bodrum'da tatildeyken hastalandım, odamda oturuyorum... Beni tanıyanlar bilir her yerde resmimi çekerim. Biraz narsistlik var, evet. Odamda resmimi çektim, yatmadan paylaştım ve uyudum. Ben uyudum, Türkiye karışmış! Ertesi gün herkes, 'Ne yaptn sen' diyor. Bir de baktım ki ciddi anlamda ortalık karışmış. İnanın planlı programlı değildi. Ondan sonra baktım ki bu çok güzel devam ettirdim. Bunu nasıl işime çevirebilirim gibi stratejik planlarım var. Keşke bir ajans olsa bunları onlar düşünse."

TAŞIMA RUHSATLI SİLAHI VAR!
"10 senelik kariyerimde asla korumayla gezmedim. Bunu yakınlarım önerdiler. Ama şunu da söyleyeyim, taşıma ruhsatlı silahım var. Çok da iyi silah kullanırım. Ama Allah kullandırmayı nasip etmesin."(Habertürk)

Editör: TE Bilisim