PRESTİGE MALL ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE BİR İLK!..
 
TİYATRO-RESTORAN UYGULAMASI SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR!..
 
 
Bahçeşehir Prestige Mall Alışveriş Merkezi sanatseverlerin Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak etkinlikler öncesi sanatçılarla buluşması ve Prestige Mall’den indirim alması üzerine büyük bir kampanya başlatıyor.
 
Hedef sanata, sanatçıya ve Bahçeşehir etkinliklerine destek vermek ve dünyadaki yaygın alışkanlık olan “TİYATRO-RESTORAN” uygulamasını Türkiye’de başlatmak. Bu uygulamada Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliklerden birine katılan ve biletini Avm de gösteren izleyicilere Prestige Mall’de yer alan Mom İstanbul,Krunch,Jimmy Joker’de %20 indirim yapılacak.İndirimin yanı sıra, her etkinlik öncesi bu mekanlarda sanatçılarla buluşma,sohbet etme ve fotoğraf çektirme imkanı olacak.
 
Proje ilk olarak 31 Ocak Salı günü, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde oynanan “Koca Sinan” oyunu ekibi ile Bahçeşehirlilerin Mom İstanbul’da buluşması ile start aldı.
 
Bahçeşehirliler Hakan Altıner, Burak Sergen, Dilek Türker ve Tarık Pabuççuoğlu ile oyun öncesi Prestige Mall’ de buluşarak sanatçılarla oyun hakkında sohbet etme imkanı buldular. Bahçeşehirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan sanatçılarda bu organizasyonda bulunmaktan son derece memnun oldular.
 
Başakşehir Belediyesi tarafından desteklenen proje Şubat ayında Haldun Dormen, Füsun Önal gibi ünlülerin rol aldığı “Don Kişot”, Sühey-Behzat Uygur’un rol aldığı “Benimle Oynar mısın” gibi oyunlar içinde devam edecek
  
BAHÇEŞEHİR’İN BEŞ YILDIZLI BUTİK ALIŞVERİŞ MERKEZİ
“Prestige Mall Alışveriş Merkezi”
 
Prestige Mall Alışveriş Merkezi, İstanbul Bahçeşehir’de 7373 m2 arsa üzerine 8 sinema salonu, 1 7D sinema salonu, bowling salonu, hipermarket, 56 mağaza ve çocuk eğlence merkezini kapsayan toplam 25.000 m2 kapalı alan ve 12.000 m2 kiralanabilir alanı olan butik bir alışveriş merkezidir
 
Yapımına 2005 yılında başlanan ve bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan ve pek çok özelliğe ve ilklere sahip olan Prestige Mall Alışveriş Merkezi İastanbul’un en büyük suni gölet alanının parçası halinde, yeşil alanın kenarına yanaşmış bir gemi gibi düşünülerek tasarlandı. Prestige Mall Avm’nin Hindistan'dan Dubai'ye, İngiltere'den Karayipler'e kadar pek çok ülkede büyük yapıları tasarlayan Gifford mühendislerince  projelendirilmesi  AVM’yi çok daha özel kılan bir unsur.
 
İrlanda’da çok büyük bir yatırım grubu olan,emlak sektöründeki tecrübesi ile Avrupa’nın sayılı sektör temsilcilerinden biri Quinn Group, 2007 yılında yapımından kısa süre sonra Prestige Mall Avm’yi satın almış ve halen işletmektedir.
 
Prestige Mall Avm Bahçeşehir'de yaşayanları için özel bir konumlandırmaya sahip olmakla birlikte özellikle lokasyon olarak hemen karşısında yer alan Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılmasıyla ayrı bir önem kazanmıştır.

Alışveriş Merkezi bu nedenle Başakşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak Kültür ve Sanat Etkinliklerinde özel indirimler yapma ve Bahçeşehirlileri sanata teşvik etme kararı almıştır.
 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
Editör: TE Bilisim