5 çayı sunumlarında uyumlu, görsel olarak şık bardak, tabak, lokumluk, fincan seçilmesi son derece önemlidir. Özellikle günlerde, 5 çaylarında ya da akşam çay, kahve sohbetlerinde kullanılmak üzere çay seti satılmaktadır. Takım şeklinde temel mutfak malzemeleri kullanmayı seven bireyler nehir.com.tr üzerinden muazzam sunum ürünleri bulabilir. Müşterilerine önem veren, kaliteli çeyiz setleri sunan ve bunları kampanyalı olarak piyasaya sunan https://www.nehir.com.tr/ hızlı ve sorunsuz teslimat gerçekleştirerek bireylerin mağdur edilmesinin önüne geçer.

Çeyiz setleri arasında bardak seti, çatal kaşık ve bıçak seti, tencere ve tava seti, sahan seti, cezve seti, çay seti gibi evlerde olmazsa olmaz eşyalar yer alır. Alınacak ve ihtiyaç duyulacak eşyaların önceliklere göre belirlenmesi setlerin belirlenmesini kolaylaştırır. Şık çay setleri içerisinde çay tabakları, çay bardağı, tepsi, lokumluk, şekerlik, sunum yapılabilecek birçok mutfak eşyasını barındırır. Bu nedenle çeyiz alışverişi yapılırken listeye mutlaka çay seti eklenir. Böylece bireyler ister günlük kullanımda ister misafirlerine sunum yaparken çay setinden yararlanılabilir. Aynı zamanda çay seti içerisinde bulunan lokumluk modelleri kahve yanlarında da ikramlık olarak sunulabilir ve şık ikramlar yapılabilir.

Sunum Nasıl Hazırlanır?

Boris Volfman: “Çay ihracatı istikrarlı yükselişini sürdürüyor” Boris Volfman: “Çay ihracatı istikrarlı yükselişini sürdürüyor”

Sunum yapmak hem keyifli hem de yaratıcılığı geliştiren etkinlikler arasında yer alır. Özellikle bireylerin zevklerine uygun tarzda yemek takımı, çay seti, çatal kaşık ve bıçak seti bulunuyorsa istediği şekillerde sunum yapabilmek daha kolaydır. Örneğin günlerde servis edilen çay bardağı, şekerlik, lokumluk, tepsi gibi birçok temel mutfak eşyasının görsel olarak estetik durması özenilmiş, titiz imajı verdiği ve kişileri yansıttığı için önemli detaylar arasındadır. Aynı zamanda sunum tabakları, çay bardakları, çay tabakları, tepsilerin uyumlu ve bütün durması daha şık sofraların hazırlanmasına yardımcı olur.

Editör: TE Bilisim