Yüzlerce Malatya'lı iftar nedeni ile bir araya geldi

Polat Rönesans oteli havuzbaşı ve Dafte salonunu dolduran yüzlerce Malatya'lının oluşturduğu birlik görüntüsü görülmeye değerdi. 

İstanbul Times Haber Merkezi / ÖZEL HABER 

MİAD başkanı Yunus Akdaş ve yönetim kurulu üyelerinin günlerce organize ettiği iftar programında her şey mükkemeldi.Havuz başı için rezervasyon yapılmıştı ancak katılım beklenenin üzerinde yoğun gecince bu kez gelen misafirler Dafne salonuna yönlendirilerek anında çözüm üretilmesi de takdir edilecek bir davranış şekli olarak konuşuldu.

MİAD Malatya ya neler yaptı ?

MİAD bugüne kadar Malatya'nın adını duyurmak için yüzlerce etkinliği imza attı.Bu etkinlilerin içinde en öne çıkanları hiç şüphe yok ki,Sevgi evleri oldu.Sevgi evlerini yaparak Malatya çocuk esirgeme kurumuna bağışlaması sosyal sorumluluk alanında dikkate değer bir çalışmaydı.

MİAD yaptığı bu çalışma ile diğer vilayetlere de örnek oldu. Çok kısa bir süre önce Malatya Turgut Özal tıp merkezi yerleşkesi içinde yapılan Konuk evi de Tıp merkezine hastalarını yatıran hasta yakınlarının ücretsiz yararlanacağı konuk evi bir nevi KERVANSARAY hükmü ile hizmete girdi.

Malatyalılar bu hizmetlerinden dolayı MİAD'a ne kadar teşekkür etseler az olacağını her fırsata  ifade ettiklerini çok yakın bir süre önce bulunduğumuz Malatya da kendi gözlerimiz ile şahit olduk.

Yüzlere Malatya'lının 2011 yılı Ramazan ayının 3.gecesi Polat Rönesas birlikte aynı masa etrafında iftar etmeleri harika bir manzara oluşturdu.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)









Editör: TE Bilisim