Meclis Üyesi Yüksel Durmuş'ın acı günü

Zeytinburnu Belediye  Meclis Üyesi Yüksel DURMUŞ, babasının vefat ile büyük üzüntü yaşadı.


" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" postmessage_send="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" sendxdhttprequest="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" setcache="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" getcache="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" setcachecontext="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" clearallcache="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }">
Baba Ali DURMUŞ orta yaş dönemine kadar ilçemizin bir sakiniydi ve kendi bazında inşaat işleri ile uğraşırdı. Çekmeköy’de yerleşim yeni yeni başladığı zaman hava ve oksijen sirkülasyonunun çok mükemmel olduğu bu beldeye taşındı.

Son zamanlarda ise ilk yerleştiği yeri değiştirip bir başka Merkez Mahellesi’nde bir başka sokağa taşınmıştı. 1997 yılında yapımına başlanan Çekmeköy Taşçılar Cami’nin Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin kurulmasına büyük emekleri geçmiş ve mütevelli heyetinde uzun zamanlar yer almıştı.
 
Şu anda cami derneği başkanlığını da kardeşi Bayram DURMUŞ yapmakta.

75 yaşındaki baba Ali DURMUŞ, geçirdiği Pankreas rahatsızlığını bir türlü atlatamadı. Yakın bir zamanda kapmış olduğu enfeksiyon nedeniyle acilen Çapa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen enfeksiyonun büyük ölçüde vücuduna yayılması nedeniyle tam bir müdahele yapılamadan yoğun bakıma alındıktan sonra hayata veda etti. 

Yüksel DURMUŞ başta olmak üzere tüm aile bireylerine başsağlığı diliyoruz.

(Merhum) Ali DURMUŞ’a da Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. 
Editör: TE Bilisim