7’den 70’e herkesin sevgilisi, terapi etkisi yaratan ekranların en organik dizisi ‘‘Kalk Gidelim’’ den sonra Yeşilyurt’a 21 aile yerleşti. Toprağı verimli, şirin ve yeşil bir belde olan Yeşilyurt’ta nüfus arttı.

Diziyle birlikte birçok ziyaretçi ağırlayan Yeşilyurt’ a talep çok fazla... Çekimlerin büyük bir keyifle geçtiği, oyuncuların ve ekibin ilham kaynağı bu şirin belde, doğal güzelliğiyle gelenleri büyülüyor.

Staff Filmin yapımcılığında her Cumartesi 20.00’de TRT1 ekranlarında sevilerek takip edilen dizi ”Kalk Gidelim”in oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Ba Türkiye’nin en çok sevilen aile komedisi, eskilerde evde çay demleyip ailece izlenilen “Bizimkiler” dizisini anımsatan TRT1’de her Cumartesi yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin setinde ayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanin, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar, Gülderen Güler ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim