Fakat böceklerin neredeyse tamamına yakını çok hızlı çoğalma özelliğine sahip olmaları ile bilinen canlılardır, bu nedenle, eğer evinizde bir yere yumurta bırakmışlarsa, o an görebildiğiniz böcekleri yok ederek böcek sorunuyla başa çıkmanız zor olacaktır. Böcek ilaçlama hizmetinin neden çok dikkatli yapılması gerektiği ve profesyonel bir hizmetin nasıl gerçekleştiği konusunda batibocekilaclama.com adresinden gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

Kendi başınıza böcekler ile mücadeleye girişmeniz, profesyonel müdahaleyi geciktireceğinden, işleri daha zora sokabilir. Bu nedenle, evinizde ya da iş yerinizde böcek sorunu ile karşılaştığınızda hızlı şekilde bir böcek ilaçlama firması ile iletişime geçmeniz ve destek almanız doğru olacaktır.

İlaçlama Firması Nasıl Açılır ?

Türkiye’de birçok böcek ilaçlama firması bulunmaktadır ve bunların büyük çoğunluğu İstanbul ilinde hizmet vermektedir. Bunun nedeni, İstanbul’un kalabalıklığı ve böcek ilaçlamaya en çok talep gelen il olmasıdır. İstanbul’da hem evlerde hem dükkanlarda hem de bazı doğal alanlarda böcek problemiyle sık karşılaşılmaktadır.

Bu ihtiyaca karşılık verebilmek için de şehirde 500’ün üzerinde böcek ilaçlama firması hizmet vermektedir. Fakat ne yazık ki bu firmaların büyük çoğunluğu istenen kalitede hizmet vermemektedir. Özellikle sağlıksız ve böceklere karşı yeteri kadar etkili olmayan ilaçların kullanılması ortaya kötü bir sonuç çıkmasına neden olmaktadır.

Bu tip firmalardan kaçınmak hem sizin sağlığınız açısından hem de boşu boşuna para vermemek açısından doğru hamle olacaktır. Firma açmak için ayrıca bir muhasebeci ile anlaşmak, bulunulan ilin ticaret odasına kayıt olmak, İtfaiye Genel Müdürlüğü ve İSKİ ya da diğer illerdeki dengi kurumlardan fiziksel uygunluk raporu almak gibi işlemler vardır.

Görüldüğü gibi, ilaçlama firması açmak için yerine getirilmesi gereken bazı prosedürler vardır. İlaçlama hizmeti alınacağı zaman da, bu prosedürleri yerine getirmiş ve yönetmeliklere uygun şekilde açılmış, kaçak olmayan firmalardan hizmet almak gerekir. Bunlardan bazıları personelle ilgili şartlarken, bazıları ise şirketi yönetimi ile iliglidir. İlk olarak, ilaçlama firması açmak için Mesul Müdürlük Sertifikası sahibi bir yöneticinin olması gereklidir.

Firmada çalışması için bir adet ekip sorumlusu gereklidir. Bunun yanında, Biyosidal Ürün uygulama Belgesi sahibi bir ilaçlama personeli de istihdam edilmelidir. Bunlar yerine getirilmeden faaliyet gösteren böcek ilaçlama firmaları kaçak firmalardır. Batı Böcek İlaçlama gibi gerekli belgelere ve personele sahip firmalar doğru şekile hizmet verdikleri ve böcek sorununu kesin olarak çözdükleri için İstanbullulardan takdir toplamaktadır.

En İyi İlaçlama Şirketi

Kaçak böcek ilaçlama şirketlerinin sayısı bu kadar fazlayken, insanlar işinin ehli ve yasal gereklilikleri yerine getirerek hizmet veren bir böcek ilaçlama şirketi ile anlaşarak evlerini veya iş yerlerini ilaçlatmak istemektedir. Bu nedenle bir çok insan en iyi iliaçlama şirketi gibi aramalar yaparak sonuca ulaşmaya çalışır. İstanbul içinde merdiven altı şekilde çalışan birçok ilaçlama firması olsa da gerçekten işini layığıyla yapan ilaçlama firmaları da vardır.

Örneğin, batibocekilaclama.com adresine giderek, ilaçlama hizmetinin hangi prosedürlere uyarak yerine getirildiğini ve hangi haşere için nasıl bir çalışma yapıldığını öğrenebilirsiniz. Doğru ilaçlama şirketini seçtiğinizde, böcek sorununuzun çok çaba harcamanıza gerek kalmadan ortadan kalkacaktır. Doğru ilaçlama şirketiyle anlaştığınızda hem paranız boşa harcanmamış olur, hem böceklerden kurtulursunuz hem de sağlığınıza zarar gelmez.

Editör: TE Bilisim