Bu oran çok yüksek bir orandır ve insan sağlığının tehlikede olduğunun en büyük habercisidir. Akarların yaşam alanı halıların dip kısımlarıdır. Halılarınızı her ne kadar kendi imkanlarınız ile temizlerseniz temizleyin akarlara ulaşmanız mümkün değildir. Bunun için profesyonel hizmet almak en doğru seçim olur. İstanbul halı yıkama firması halılarınızı en ince ayrıntısına kadar temizler.

Sıcak Karbonatlama Yöntemi İle Halı Yıkama

Sıcak karbonatlama yöntemi firmanın kullandığı ve geliştirdiği bir yöntemdir. Karbonat güçlü bir dezenfektan maddedir. Firmanın halı yıkamada sıcak karbonatlama yöntemini tercih etmesinin en önemli sebebi derinlemesine temizlik sağlamaktır. Firma doğada bulunan doğal ürünleri tercih ederek temizlik hizmeti verir. Bu sayede insan sağlığını da korumayı hedefler. Halı yıkamada kullanılan kimyasal temizleyiciler sadece halı yüzeyini temizler ve tozları halı tabanına indirerek daha çok kirlenmesine neden olur. Oysaki sıcak karbonatlama yöntemi sayesinde halı tabanı tam olarak temizlenir ve akarlardan arınır.

Halı ve Koltuklardan Nasıl Leke Çıkarılır?

Evde çocuk ve evcil havan varsa koltuk ve halıların leke olması kaçınılmazdır. Çay, kahve, şarap ve oje gibi lekeler çıkarılması en zor leke çeşitlerindendir. Firma yaklaşık 80 leke çeşidine göre özel yöntemler uygular. Lekenin çeşidine göre uygun ürünler tercih edilir. Bu ürünler halılara ve çevreye zarar vermez. Firma çevre dostu belgesine sahip bir firmadır. Firma özel leke çıkarma yöntemleri ile halılara zarar vermeden leke çıkarır. Firmanın kullandığı leke çıkarıcılar ağır kimyasal içermez. Firma prensip olarak doğal ürünler kullanmayı tercih eden bir firmadır. Halılarda bulunan her türlü zor lekeler doğal ve özel yöntemler ile çıkarılır.

Leke Önleyiciler Ne İşe Yarar?

Halılarda oluşan lekeler özel teknikler ile çıkarılır. Ama önemli olan lekelerin çıkarılması değil lekelerin oluşmasının önlenmesidir. Firmanın geliştirdiği özel leke tutmaz koruyucular halının ipliklerine işler ve bariyer görevi görür. Bu sayede halıya dökülen leke hemen silmeyle çıkar ve halıya işlemez. El emeği halılarınızı korumak ve hassas temizliğini yapmak firma ile daha kolaydır. Firma doğal yöntemleri modern yöntemler ile harmanlayarak halılarınızı özenle temizleyen bir firmadır. Halı yıkamada profesyonel ekibi hizmet veren firma sektörün lider firmaları arasında yer alır. Firmadan hizmet almak istiyorsanız firma ile iletişime geçerek halılarınızı teslim edebilirsiniz. Halı yıkama hizmetine ek olarak leke önleyici paketi alarak halılarınızı uzun süre kullanabilirsiniz.

İstanbul Halı Yıkama Ücretleri

Firma klasik halı yıkama yöntemlerini kullanmayan bir firmadır. Firmanın kullandığı tüm temizlik ürünleri doğal ve organik ürünlerden tercih edilir. Firma için önemli olan derinlemesine temizlik ilkesidir. İnsan sağlığına zarar vermeyen bir hizmet almak istiyorsanız mutlaka firmanın verdiği hizmetleri denemelisiniz. Daha modern teknikler kullanılarak verilen hizmet kaliteli ve ekonomiktir. Yıkanacak halının boyutu ve lekeli olması ücrete yansır. Firma nakliye için ekstra bir ücret talep etmez. Verilen hizmet garantili ve güvenilirdir.

Editör: TE Bilisim