Fotoğrafların altındaki metinleri kaleme alan Gül, kitapta yurtiçi ve yurtdışı gezilerinin yanı sıra aile albümünden fotoğraflara da yer verdi.

gul-kitap-oldu-1534414.jpeg

Tatilde sakal bıraktı
2010’da Muğla’ya tatile giden Gül, Göcek’te tekne ile gezerken çektirdiği fotoğrafta uzamış sakallarıyla dikkat çekti. Gül fotoğrafı için yazdığı metinde “Siyasetin acımasız bir yanı var. Eğer bunu hakkıyla yapacaksanız, o zaman evinizi ve çocukları çok ihmal edersiniz. Ben de doğrusu bir dönem çocukların gerçekten nasıl büyüdüğünün farkına varmadım.

fft16_mf1535081.jpeg

O dönem içerisinde Hayrünnisa Hanım bu işi üstlendi ve hâlâ öyledir” ifadelerine yer verdi.
 

fft16_mf1535087.jpeg

 

Doktoraya hazırlanırken...
Kendisi de ekonomi doktoralı bir akademisyen olan ve “Her görüşe katılmak gerekmez, görüşlerin iyi niyetle ifadesi önemlidir” diyen Cumhurbaşkanı Gül, Hindistan’ın en büyük özel eğitim kuruluşu olan Amity Üniversitesi’nde fahri doktora törenine hazırlanırken...
 

fft16_mf1535088.jpeg

Her ilde ağaç seferberliği
Cumhurbaşkanı Gül, gittiği her ilde orman alanı oluşturulmasını teşvik ediyor. “Çevre konusu, üzerinde titizlikle durulması gereken dünyanın en önemli gündem maddeleri arasındadır” diyen Gül, Mardin ziyareti sırasında ağaç dikerken...(Milliyet)

Editör: TE Bilisim