CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Ampute Futbol Super Lig Takımlarından ( İSOS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını,ligin 7.haftasindaki ertelenen maçını deplasmanda, Ankara TSK- Türk Silahlı Kuvvetleri Reh.Merk. Ampute Futbol Takımı ile oynadığı ve 3-1 kazandığı Süper Lig maçı sonrası , sporcuları ile yöneticilerini Ankara’da TBMM Sosyal Tesisleri’nde konuk etti.

Birlikte yenilen yemeğe,İSÖS Başkanı Kenan Özüdoğru,2.Başkan Kamil İlhan Gözel,Başkan Yardımcısı Ali Gündüz,Genel Kaptan Sadık Baş,Başkan Yardımcısı Ali Gündüz,Teknik Direktör Ahmet Kokmaz ve Ampute futbolcular katıldı.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabı Kayan,İSÖS’ün TSK ile oynayıp 3-1 yendiği, Ampute Futbol Süper Lig maçını da izledğini, nefes kesen güzel mücadelelerinden dolayı her iki takımın yönetici ve futbolcularını kutlarım dedi.Kayan,İSÖS Ampute Futbol Takımı ile birlikte yemek yedi,sohbetler etti. İSÖSLÜ futbolcuları deplasmanda, konuk etmekten çok mutlu olduğunu, azimli futbolcularımızın hepsini kutluyorum dedi.

İSOS Başkanı Kenan Özüdoğru da, takımımızı ve yönetimimizi Ankara’da’ konuk etmesinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ’a takımım adına teşekkür ediyorum dedi.

İSOS ‘ün 3 Ocak 2019 Pazar - Saat :13.00’ de İstanbul Bakırköy- Atatürk Yasam ve Spor Köyü’nde oynayacakları Şişli Yeditepe Eng. Eng. Ampute futbol takımları arasında oynanacak ilk yarının son maçına davet etti.

Milletvekili Turabi KayanYemek sonrası takımı otobüslerine kadar uğurladı.

Editör: TE Bilisim