Albinas Hotel İstanbul' un Roma, Bizans ve Osmanlı imparatorlukları gibi tarihteki en büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan tarihi yarımada Sultanahmet' in merkezinde yer almaktadır. Özel yapım lüks mobilyalarla döşenmiş 7 Superior ve 9 Standart kategorideki toplam 16 odası, Sultanahmet Camii, Ayasofya, adalar ve deniz manzaralı terası, lobby bar ve kahvaltı salonu ile üst düzey konfor, özel ilgi ve birinci sınıf hizmet sunmaktadır.


İdeal konumu ile Sultanahmet Meydanı, Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Hipodrom Meydanı, Yerebatan Sarayı, Türk İslam Eserleri Müzesi, Kapalı Çarşı, Obelisk ve Gülhane Parkı gibi tarihi yerlere sadece yürüme mesafesindedir.

ALBİNAS HOTEL, rezervasyonunuzdan başlayarak konaklamanız süresince, geçirdiğiniz zamanın mümkün olduğunca tatmin edici, iyi organize edilmiş ve keyifli olmasını sağlamak için; Alışveriş, gastronomi, kültürel etkinlikler ve diğer istekleriniz gibi kaçırılmaması gereken yerleri size önerir ve ayrıca konsiyerj hizmeti vererek gezileriniz, transferleriniz, restoran rezervasyonlarınız, tiyatro ve müze gezileriniz için düzenlemelere yardımcı olmaktadır.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim