Konuşmacıların Ortak kanaati bu bir siyonist projedir oldu

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kolları başkanı kadriye Dayı konuşmasında şunları söyledi ”İstanbul Sözleşmesinin içerinğindeki sayısız madde aile yapımızı yıkmaya yönelik. Siyonistler toplumları ele geçirmenin aileleri yıkmaktan geçtiğini bildikleri için bu sözlşeme ile Türk aile sistemini temelden sarsmak için 100 sene önce uygulamaya koydukları planın bir parçası olarak bugün uyglamaya çalışıyorlar. Bizler Allah’ın ipine sım sıkı sarılırsak ne siyonistler ne de başka bir güç bizi yıkamaz şeklinde konuştu”

Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi ”İstanbul Sözleşmesi ailemiz için pimi çekilmiş el bombası” dedi.

İl Başkanı Hüseyin Terzi Yenidan Refah Partisi olarak bizler adına İstanbul Sözleşmesi dedikleri anlaşmanın içine kadını koruma kılıfı altında aile yapımızı yıkmaya yönelik bir girşim olarak görüyoruz. Biz bu konuya siyasi değil aile yapımızı mahvedeceği için insani olarak yaklaşıyoruz dedi.

Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan İstanbul Sözleşmesine isyan etti

Gazeteci yazar Yusuf Kaplan bu konuda çok yazılar yazdığını Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da yeteri kadar bilgi sahibi yapılamadığını iddia ederek bu sözleşme beşki iptal edlilemez ama kamuoyu oluşturarak ölü bir sözleşme olarak kalmasını sağlamak mümkün dedi. Aile yapımızı yok edecek ve adına İstanbul Sözlşemedi dedikleri belgenin ismi bile özel seçilmiş. Bu konuda yazdığım yazılardn sonra üzerime çok sayıda trol gekdi ama ben hepsini göğüsledim.

İstanbul Sözleşmesi Soroz ,Mor Çatı ve ülkemizi yıkmaya yönelik bir çok oluşum tarafından destekleniyor.

Yazar Yusuf Kaplan sözlerini şu şekilde sürdürdü ”Putin Rus Mahkemesine başvurarak Eşcinsellerin yüz sene eşcinsellik ile alakalı protesto yapmalarını Mahkeme kararı ile yasaklattığını söyledi”

Aile Meclis oluşumu başkanı Adem Çelik, Yazar Fehmi Demirbağ, Av.İbrahim Halil Akyavuz başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum örgütü başkanı İstanbul Sözleşmesinin aile yapımız için barındırdığı tehlikeleri anlatarak bu konuda herkesin üzerine düşeni yapmasını istediler.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim