Kanalın Kurucusu Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner şunları söyledi

Kurumun sahipleri ve çalışanları olarak kesinlikle kendi şahsi görüşlerimizi ve siyasi düşüncelerimizi kanalımıza konuşan seçmene belli etmiyoruz.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf Sıddık 

Sokak röportajı yapacağımız yerin ismini ve saatini önceden duyurmuyoruz. Tamamen doğaçlama olarak çekim yapacağımız ilçenin en kalabalık bölgesinde sorularımızı soruyoruz. Kesinlikle seçme yapmadan hepsini kesintiye uğratmadan yayınlıyoruz.

Başarımızı Tarafsızlığımıza, Özgürlüğümüze ve Cesur oluşumuza borçluyuz

Bize röportaj veren ve izleyenler bilirler ki İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalı yayın yaparsa tarafsız ve özgür yapar.

Yıllardır bir çok eleştiri ve baskıya rağmen çizgimizde taviz vermedik.

Bu Tavizsiz durumumuz bizi en çok izlenen politik sokak röportaj kanalı yaptı.

Bu dürüst çizgimiz hep devam edecek. Kanalımız günlük politikaların hiçbir zaman güdümüne girmeyecek.

Şu an 32 Milyon İzlenme, 50 Bin Abonemiz var , yakın gelecekte 150 milyon izlenme 200 bin abone hedefimize ulaşacağız

İstanbul Times Yayın Grubu Kurucusu ve İmtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner şunları söyledi : “ Şu an 50 bin abone, bizden alıntı yapanlar hariç sadece bizim kanalımız üzerinde 32 milyonda fazla izlenmemiz var.

İnşallah 31 Mart 2019 ‘da yapılması planlanan yerel yönetim seçimleri öncesi abone sayımızı 200 bine, izlenme sayımızı da 150 milyona çıkarmayı düşünmekteyiz. Biz ne kadar ilginç ve dikkat çeken söyleşi yaparsak abone sayımız ve izlenme sayımız da o derece hızlı artar şeklinde konuşan Çetiner takipçilerimiz emeklerimizin karşılığını bulması için abone olmalarını ve videoların izlenmesini talep etti.

Kanalımıza abone olmak için işte linkimiz :

https://www.youtube.com/channel/UCznTWeEx990YwHOICGWF-Kw/videos

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim