Ülkemizde birçok hizmet içerisinde kamu çalışanlarına özel olarak indirimler gerçekleşiyor. Devlete olan hizmetlerinden dolayı bu indirimler gerçekleşirken kişiler bu sayede çok daha uygun fiyatlar ile birlikte bu hizmetlere sahip oluyorlar. Bu aşamada D-Smart da kamu çalışanları için özel kampanyalar düzenleyerek diğer üyelere göre çok daha uygun fiyatlarda bir fatura ortaya çıkabiliyor. Bunun için D-Smart tarafından belirli şartlar sunulurken bu şartları yerine getiren kişiler başka bir işlem yapmadan indirimleri kazanabiliyorlar. Bu indirimler sayesinde kişiler boş zamanlarında izledikleri televizyonlarından her zaman çok daha fazla keyif alıyor.

Bu aşamada kamu çalışanlarına özel dsmart kampanyası dahilinde doktorlar, öğretmenler, devlet dairelerinde çalışan mamurlar, işçiler, gaziler ve şehit yakınları bu kampanyadan yararlanabilirken çok uygun fiyatlar ile birlikte istedikleri D-Smart paketini satın alabiliyorlar. Bu aşamada kendilerine birçok farklı paket sunuluyor. İlk olarak kişiler Hoş Geldin Paketi ile birlikte üyeliklerini başlatabiliyorlar. Bu paket çerçevesinde yerel kanalların tamamı satın alınmış olurken bu kanallar arasından HD yayınlar ile birlikte kişiler televizyonlarını takip etme şansı buluyor. Genel olarak D-Smart firmasının en yalın paketi olarak bilinen bu paket çerçevesinde kişiler 250 farklı kanalı izleme şansı elde ederken aylık yalnızca 19 TL tutarında bir ödeme gerçekleştiriyor. Böylece de en uygun fiyatlardan D-Smart sahibi olmuş oluyorlar.

Bu paketin yanı sıra Aile Spor Paketi de kamu personellerine sunulan bu kampanya çerçevesinde seçeneklerden birisi olarak gösteriliyor. Bu paket içerisinde kişiler diğer kanallara ek olarak spor kanallarına da sahip oluyorlar. Böylece ailelerdeki çocukların spora olan ilgileri yükseliyor hem de yetişkin bireyler tuttukları takımların maçlarını ya da gelişmelerini takip etme imkânı buluyorlar. Eğer kamu personelleri bu paketi seçerek bu paket ile birlikte 24 ay üyelik sözü verirlerse aylık yalnızca 27 TL ödeyerek bu pakete sahip oluyorlar. Sunulan kanallar ve HD yayınlar düşünüldüğünde spor müsabakalarının en uygun şekilde sunulduğu paket olarak seçeneklerde bulunuyor.

Film ve Dizi Paketi de diğer bir seçenek olarak kamu personellerine sunuluyor. Eğer kişiler film izlemeyi ya da muhteşem dizileri her hafta takip etmeyi seviyorlarsa bu paket sayesinde rahatlıkla bu aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar. Her hafta televizyonlarda ilk kez ekrana gelen 6 filmi yayınlayan D-Smart bu sayede sinemalarda filmleri izleme imkânı bulamayan kişilerin en kısa süre içerisinde filmleri izlemesini sağlıyor. Bunun dışında Amerika’nın en ünlü dizilerini ekrana taşıyan firma yabancı dizi seven kişileri de mahcup etmeden hem altyazılı hem de Türkçe dublajlı olarak yayınlarını gerçekleştiriyor. Bu sayede kişiler d smart sayesinde paketleri en uygun fiyatlarda satın almış oluyorlar. Bu paket de kamu personellerine özel ayda yalnızca 32 TL’den satışa sunuluyor.

Tüm bu seçeneklerin bir arada bulunduğu Mega Paket aylık 42 TL’den sunulurken tüm seçeneklerde ilk ay kanalların tamamı ücretsiz olarak veriliyor. Buna ek olarak kurulum ve aktivasyon ücretlerinin hiçbiri üyelere yansıtılmadan hediye ediliyor. Bu şartlar altında kamu çalışanları kendileri ve aileleri için en doğru kararı vererek üyeliklerini başlatıyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı üyeliklerini iptal etmeyi düşünen kişiler bugüne kadar aldıkları aylık indirimleri ve kurulum, aktivasyon ve damga vergisi gibi hediyeleri geri ödeyerek kampanyadan çıkabiliyor. Ancak fiyatların çok uygun düzeylerde olması sebebiyle kişiler genel olarak çok büyük aksaklılar çıkmadığı sürece paketlerinden vazgeçmeden uzun süreler D-Smart kullanmaya devam ediyorlar. Herhangi bir sorun ortaya çıktığında kişiler internet üzerinden ya da telefon numaralarından müşteri hizmetlerine ulaşım imkânı buluyor.

Editör: TE Bilisim