Fabo makina ve imalat şirketi beton santralleri ve taş kırma eleme hizmetleri sağlayan gelişmiş bir firmadır. 2003 yılında İzmir'de küçük bir alanda kurulan şirket günümüzde tam 43 ülkeye profesyonel alanda hizmet veriyor Uzman kadroları sayesinde ülkelere beton santralleri ihracatı yapıyorlar.

Firmanın ürünlerinden bazıları şunlardır; mobil konkasör tesisleri, yedek parça hizmetleri, sabit beton santralleri, sabit konkasör tesisleri, 2.el konkasör ve kırma eleme tesisleri le mobil beton santralleridir.

Mobil Konkasör Tesisleri

Konkasör taş kırma ve elemeye yaramaktadır. Mobil konkasör ise taşınmaya uygun olan konkasör çeşidinin adıdır. Mobil konkasör tesisi tır ile taşınma imkanlarına sahip tesislerdir.Taş ve madenleri kırmak amacıyla geliştirildiği için en çok taş ocaklarında kullanılmaktadır.

Taş ocaklarında bulunan büyük yapıda bulunan madenlerin kırılıp kullanıma hazır hale gelmesini sağlayan sistemdir.

İşte fabo imalat şirketi konkasör imalatı ile bu tesislerin yapılıp dış ülkelere taşınmasını alanında  profesyonel ekipleri ile sağlıyorlar.Ve tesisin istediğiniz yere kurulmasını sağlıyorlar.

Sabit Beton Santralleri

Sabit beton santralleri çalışma alanları belli olan işletmelerin tercih ettiği santrallerdir.

Firmaların beton ihtiyacını karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. İşletmeler beton santralleri için firma ile iletişime geçtikleri takdirde firma olarak santrallerin kurulum, bakım, nakil ve tamirat işlemleri ile ilgileniyorlar. Kurulumu yapılan santralle ilgili herhangi bir sorun
yaşamanız halinde anında firma ile iletişim kurarak desteklerini alabiliyorsunuz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim