Bosna Bulvarı Hal Kavşağı’ndan başlayarak Kubbe Caddesi’ne kadar uzanan 400 metrelik bir alanda Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını yürütüyor. Yenilenen alanda kamu binaları caddeye uygun hale getirilirken çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi yenileniyor

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nin dış ve iç cepheleri yenilenirken içinde bulunan nikâh salonu modern hale getirilirken, kültür merkezinin içine bir de düğün salonu ekleniyor. Yenileme çalışmasının kısa zamanda biteceğini söyleyen yetkililer, Sultanbeyli’nin birçok programa ev sahipliği yapacak bir kültür merkezine kavuşacaklarını belirttiler.

Kitapseverlere müjde: Kitap Kafe açılıyor

Sultanbeyli Belediyesi kültüre ve sanata verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi…  Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nin yan tarafına inşa edilen Kitap Kafe’nin sonuna gelindi. Yetkililer çalışmanın kısa zamanda biteceğini söylerken Kitap Kafe’nin aynı zamanda mini bir terasa sahip olacağını belirttiler. Kitapseverlerin keyifli vakit geçireceği Kitap Kafe’ye ilginin yoğun olacağı düşünülürken şehir estetiğine de olumlu katkı verecek.

İSTANBUL TİMES HABER AJANSI (İTHA)

Editör: TE Bilisim