Mülteciler Derneği’nde mahalle muhtarları ve azalarıyla düzenlenen programa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin katıldı.

Mülteciler Derneği’nin faaliyetlerine anlatan kısa film gösteriminin ardından Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, derneğin mültecilere yönelik yapmış olduğu hizmetleri anlattı.

Söğütçü’nün ardından konuşan Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen, Sultanbeyli’de 2009 yılından bu yana gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerden bahsederek geleceğe dönük projeleri de ifade etti.

AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç de selamlama konuşması yaparak Zeytin Dalı Harekatı’nın gerekliliğine değindi. Sevinç’ten sonra kürsüye çıkan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Tüm saldırılara karşı ayaktayız. Kıyamete kadar bu ülkede hainler bitmeyecek ama kahramanlar da bitmeyecek.” cümlelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Başkan Keskin, “Tüm bunlara baktığımızda şaşırmıyoruz. Çünkü tüm dünyaya karşı mücadele ediyoruz. Alçaklık yapan ülkeleri tanıyoruz. Rabbim Afrin’de, Türkiye’de, dünyanın her yerinde bu vatan için mücadele eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şühedamıza rahmet olsun. Devletimizin yanında durmak zorundayız.” dedi.

Metro çalışmalarıyla ilgili olarak da konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Metro hattımızda bir sorun yok, metro devam edecek. Ulaşımla alakalı vatandaşlarımızdan gelen sıkıntılarla ilgili yeni devlet hastanemize ücretsiz seferler koyduk.” açıklamasını yaptı.

Son olarak mülkiyet problemine değinen Başkan Keskin, “1 milyon metrekarelik hisseli tapunun devrini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyemize ziyaretinden sonra kamuya geçirmiş olduk. Geriye 561 dönüm kaldı, onun takasını gerçekleştirmek için de çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim