Elif Satu’nun Dedesi Hasan Gürel Rahmetli eşimin adı Satu Elif ile yaşayacak dedi

Daha önce öğretmen olan kızından üç torun sahibi olan Hasan Gürel tek erkek evladı olan Sultanbeyli ilçe Tarım Müdürü Murat Gürel ve gelini olan  Nilgün Gürel’ in dünyaya gelen kızlarına Satu Elif ismini vermelerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek Allah her kese hayırlı evlatlar ve torunlar nasip etsin dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve  Saraç

 
İlçe Tarım Müdürü Murat Gürel bebeğimizin ve annesinin sağlıklı olması ailemizi çok murtlu etti dedi


Sultanbeyli İlçe tarım müdürü Murat Gürel gazetemize yaptığı kısa değerlendirmede ise şunları söyledi Dualarım hep eşimin sağlık ve sıhhat içinde evladımızı dünyaya getirmesi yönünde idi. Çok şükür kısa bir süre önce eşim Maltepe Üniversitesi hastanesinde sağlıklı bir şekilde kızımızı dünyaya getirdi. Eşimle birlikte aldığımız karar gereği kızımıza rahmetli anemin ismini olan Satu Elif adını verdik. Allah evlat hasreti çeken bütün anne ve babalara evlat sevinci  yaşatsın” temennisinde bulundu.                                                                                                                                                                                          

Satu Elif’ in halası Fatma Süslügil İlkokulu Müdürü Dilek Gürel annemizin adı bebeğimiz ile yaşayacak dedi

Gerek Ayhan Şahenk Ortokulu Müdürü olarak gerekse de Fatma Sülügil İlkokulu müdürü sıfatı ile görev yaptığı okulların maka değerine katkı yapan eğitimci Dilek Gürel ‘de şunları söyledi ” Öncelikle Gelinimiz Nilgün Gürel’e sağlık ve sıhhat içinde ailemize neşe katan Satu Elif Bebeğimizi dünyaya getirdiği için kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Sultanbeyli İlçe tarım Müdürü olan Kardeşim Murat Gürel’ i de ilk kez baba olduğu için tebrik ederim. Çocuklarının okuması için ciddi fedakarlıklar yapan merhum annemizin adının yeğenime  verilmesi de beni ayrıca memnun ve mutlu etti. Satu Elif’ imizin sağlık  sıhhat içinde büyüyerek anne babası ve ülke için yararlı bir evlat olmasını Allah ‘tan dilerim”  dedi.

Yayın grubu olarak biz de bebeğe ve annesine sağlık ve mutluluklar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim