UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu maçlarından sonra gruplara kalacak takımlar belli olacak. Ülkemizden geçen sezonu şampiyon tamamladığı için gruplara direkt katılacak. Başakşehir ise Sevilla engelini aşarsa tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek.
Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

     İsviçre'nin Nyon'da UEFA merkezinde yapılacak kura çekimi 25 Ağustos Cuma günü yapılacak. Kura çekimi saat 14:00'te başlayacak ve TRT SPOR'dan canlı olarak ekranlara gelecek. 

   Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 32 takım 8 grupta mücadele edecek. 4 torbadan yapılacak kura çekiminde Beşiktaş 3 ya da 4. torbada yer alacak. İlk iki torbada yer alacak takımlar belli diğer takımlar ise eleme maçlarından sonra netleşecek.
   Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri :

 Beş Play-Off rövanş karşılaşmasının ardından torbaların şu anki şekli şöyle:
1. TORBA:
Real Madrid, Bayern Münih, Juventus, Benfica, Chelsea, Shakhtar Donetsk, Monaco, Spartak Moskova

2. TORBA: Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain, BorussiaDortmund, Sevilla, Manchester City, Porto, Manchester United

3. TORBA: Napoli, Tottenham, Basel, Olympiakos, Anderlecht, Roma, BEŞİKTAŞ, Celtic (Liverpool’un Hoffenheim’ı elemesi halinde Celtic 4. torbada yeralacak)

4. TORBA: Feyenoord, Maribor, Leipzig, CSKA Moskova veya Young Boys, Kopenhag veya Karabağ, Sporting Lizbon veya FCSB, APOEL veya Slavia Prag

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final 26 Mayıs tarihinde Kiev’in Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Editör: TE Bilisim