2.5 aydır devam eden Futbol Turnuvası Madalya ve Plaket takdimi ile son buldu

Xarabekasre Futbol takımı ile Dorika Spor’ın finale kaldığı Turnuvada gülen taraf 4 - 0 ile Dorika oldu.

Turnuvanın 2.Takımı olan XAREBEKASRE SPOR final maçında iyi bir maç çıkarmış olmasına rağmen Dorika karşısında hiç gol şansı bulamadı.

Mardin Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İş adamı İbrahim Biter cetilmence ve Play Fair ölçülerine uyan bütün takımları kutlarım dedi

MARDİNFED başkanı İbrahim Biter turnuvanın bitiminde yaptığı konuşmada şunları söyledi “Burada 2.5 aydan beri spor komisyonu başkanımız Sait Alkol ve ekibinin başarılı bir şekilde organize ettiği turnuvanın finalinde hep beraberiz. Emek harcayana dernek başkanlarımıza, ter akıtan takımlarımıza, ve emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan İstanbul Times Tv,Gazete ve yayın grubuna teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Sena Çetiner

Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı Av.Saffet Öz’de bu Mardinli hemşehrilerimin Turnuvanın aylardır zahmet evererek yaptıkları turnuvada emeği geçen herkesi kutlarım. Özellikle bu aktivitenin Zeytinburnu ilçemizde olması da benim için bir onur vesilesi olmuştur. Herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım”. dedi.

Turnuva’nın organizesi ile ilgilenen Spor Komisyonu başkanı Sait Alkol‘da aylardır yaptıkları çalışmalarda kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim dedi.

Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Ahmet Fuat Bodur başta olmak çok sayıda dernek başkanı ve sporcu turnuva finalinde hazır bulundu.

İstanbul Times Yayın Grubunu yakından takip eden bütün Mardinli Dostlarımıza teşekkür ederim.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim