Ampute Futbol Türkiye Süper Ligi'nde bulunan( İSÖS) İstanbul Özürlülerspor’un, ligin 8. Haftasındaki erteleme maçını Şişli - Yeditepe Engelliler Spor Kulübü ile oynadığı maça,Misafir TAKIM Şişli-Yeditepe Başkanı Ercan Altın,Yönetim Kurulu Üyelerinden Kadir Balık,Müslüm Söyler,Kasım Alper Özdemir , İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Başkanı Kenan Özüdoğru,2.Başkan Kamil İlhan Gözel,Baskan Yardımcısı Ali Gündüz (Alo Afiş)Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Tüfekçi,İSÖS Eski Başkanı ve takımın hocası Ahmet Korkmaz, İhsan Mermerci Lisesi Mezunları Derneği Onursal Başkanı Saadettın Sokmen,İ.Ü.Spor Bilimleri Fakültesi’nden Doc.Dr.Nuretin Konar,MDN Yapım’dan Nevriye Yılmaz,CHP Spor Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kaloğlu,(TSD) İstanbul Şubesi Başkanı İlyas Yıldız,TSD Üyesi Eren Şenman,Centilmentaraftar Paşalı Birol ve çok sayıda seyirci katıldı.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan, manen de olsa destek verirken, İSÖS Teknik Heyeti ve sporcuları ile misafirlerine ,Yalçınkaya kardeşlerin hipodromdaki Veliefendi Köftecisi'nde maç yemeği desteği verdi.

2003 yılında kuruluşunu yapan İstanbul Özürlüler Spor Kulübü, 16 yıl içerisinde hem süper ligde yer edinmiş ve Milli Takım'a da önemli futbolcular kazandırdı.

2018 - 2019 Futbol Ligi Türkiye Ampute Süper Lig de Bursa Gücü, Şehit Kamil, Malatya Büyükşehir, Osmanlı, Şahinbey Belediye, TSK Rehabilitasyon, İzmir Büyükşehir, Yeditepe, ve Pendik engelliler takımı ile mücadele eden İSÖS, 8. Haftadaki erteleme maçı hazırlıklarını tamamlamıştı.

İSÖS Kulüp Başkanı Kenan Özüdoğru ve yardımcısı ( Alo Afiş ) Ali Gündüz, Bakırköy Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan'dan da ilk yarının bu son maçı için manevi destekler almıştı.

Bakırköy Belediyesi Spor ve Yaşam Köyü 2 No’lu sahada oynanan İSÖS - Yeditepe maçını İlker Kara, Ercan Olgun, Bülent Göreci hakem üçlüsü yönetirken gözlemciliğini de İbrahim Alper Gümüş yapıyordu. İstanbul takımları olan her iki ampute spor kulübünün hayli mücadele etmelerine rağmen kalecilerin formda olmaları ampute futbolcularının gol atmalarına mani oldu ve maç 0 – 0 dostça sona erdi.

Maç bitiminden sonra , Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan,ve Zeytinburnu CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İSÖS Teknik Heyeti'ne,sporcularına ve misafirlerine Zeytinburnulu ve Rumelili Orhan ve Bülent Yalçınkaya kardeşlerin , Veliefendi Köftecisi'nde maç yemeği desteği verdi.

İSÖS Başkanı Kenan Özüdoğru” Centilmence geçen mücadele için,her iki takım oyuncularına ve emeği geçenlere teşekkür etti ve takımının ,Mart ayı başında Çanakkale-Eceabat’ta 3 günlük kamp yapacaklarının müjdesini verdi.

İSÖS Başkan Yardımcısı Ali Gündüz de “Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) sporcu ve yöneticilerine Veliefendi Hipodromu içindeki “ Veliefendi Koftecisi’nde Yemek veren, Zeytinburnu CHP Belediye Başkan Adayi Dr.Adil Emecan’ a / Bant yayın için çekim yapan TRT SPOR’ a, Cem Çınar ve ekibi ile, tüm katılımcı dostlara çok çok teşekkür ederiz “ dedi.

Editör: TE Bilisim