Fatma Ozanla gezelim görelim

 

 

İstanbul Times Gazetesi olarak bundan sonra her sayımızda İstanbul’un ayrı bir mekanını ve güzelliğini tanıtacağız.

 

Gazetemiz yazarı Fatma Ozan İstanbul Kazan ben kepçe misali nerede gezilecek,görülecek bir mekan varsa rotasını oraya çevirecek ve sizler için yazacak.

 

İşte ilk mekanımız Çekmeköy ormanlıkları içinde yapılmış “Mayadrom Sports Center Çekmeköy”  olacaktır.

 

 

Mayadrom’dayım,

 

Havanın aşırı sıcak olmasından dolayı hafta sonu hem yüzebileceğim hem de gezelim görelim projemizin ilk yazısını kaleme alabileceğim güzel bir havuz arayışına girdim.

 

İnternet üzerinde yaptığımız araştırmada birbirinden ilginç aktivitelerin yapılabildiği bir çok yer tespit ettim.

 

Bu yerler içinde beni en çok cezbeden mekan MSC.yani Mayadrom Sport Center’ın Çekmeköy de ormanlık bir alanın içinde yapılan havuzu oldu.

 

Biraz otantik olmak ve halk ile birlikte seyahat etmek istediğim için toplu taşıma aracı kullanarak MCS.ye vardım.

 

Tesise girer girmez personelin güler yüzü ve eğitimli olmaları dikkatimden kaçmadı.

İstanbul’un neresinden olursanız olun ulaşımı kolay.Bir çok özelliği bünyesinde barındıran Mayadrom Sport Center Çekmeköy (MSC)tesislerinde neler var;

 

 

Havuzun keyfini doyasıya çıkarmak için doğru adres Mayadrom, 

 

                       

Doğanın içinde, ağaçlarla çevrili, tertemiz orman havasında bol oksijen alarak spor yapmanın ayrıcalığını sizlere sunan Mayadrom Sports Center Çekmeköy, havuz sezonunu açtı.Sizler için gittim gezdim gördüm.Sizlerin amacıda yüzmek ve spor yapmaksa size MCS.yi öneririm.

 

Şehir İçinde ama kalabalık yok

 

Şehir içinde ama kalabalıktan uzak, eğlenceli spor aktivite seçeneklerinin ve SPA hizmetlerinin bulunduğu Mayadrom Sports Center Çekmeköy sizlere, tüm gün havuz ve spor olanaklarından faydalanabilme imkânı sunuyor.

 

İstanbul’un en güzel havuzlarından birine sahip olan Mayadrom Sports Center Çekmeköy’de hafta içi 60 ve hafta sonu kişi başı 90 TL ödeyerek keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ayrıca çocuklar yüzde elli indirimden faydalanabiliyor. 

 

 Mayadrom Sports Center Çekmeköy;

 

4.500 m2’lik kapalı alana sahip olan Mayadrom Sports Center Çekmeköy, 100 araçlık otoparkı, 216 dolap kapasiteli soyunma odaları, en son teknoloji ürünü spor ekipmanları, özgün mimari ve hizmet kalitesi ile sizleri spor yapmaya davet ediyor.

 

Mayadrom Sports Center Çekmeköy’de  bulabileceğiniz seçenekler;

 

·         Gym&Cardio ,   Outdoor etkinlikleri, Aerobik stüdyosu , Açık/Kapalı Havuz, Açık/Kapalı Çocuk havuzu, Kort (squash, tenis),  Pilates stüdyo,  Basketbol Sahası,Toplantı salonu, Kiralanabilir stüdyo daireler

·         Kadir Acer Kuaför,   Mayavere Bistro

 

      Mayadrom Sport Center’a ulaşmak için irtibat ;

     Tel :0212- 352 32 00

     Yetkili :İrem Özer

      Merkez Mahallesi selim Cad.No.9/ 58 Çekmeköy- İstanbul

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim