İSTANBUL TİMES HABER/ KADİR KARAKA

Gurubundaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş bu akşam evinde Alman ekibi Leipzig'i ağırlıyor. İlk Şampiyonlar Ligi deneyiminde Monaco ile evinde 1-1 berabere kalan Leipzig, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk deplesman maçına çıkacak.Beşiktaş, Lepzig'i yendiği taktirde puanını 6 ya yükselterek gruptan çıkma iddiasını kuvvetlendirecek. 
Karşılaşmayı Rusya Federasyonundan hakem Sergei Karasev yönetecek. 

Vodofone Parkta bir ilk
Beşiktaş, Leipzig maçı ile birlikte Vodofone Park'ta ki ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almaya çalılşacak. Geçtiğimiz sezon Porto, D.Kiev ve Benfica ile berabere kalan temsilcimiz bu şansızlığını kırmaya çalışacak.

Adriano ve Gönül sakat
Teknik direktör Şenol Güneş' in Fenerbahçe derbisi ilk onbirini bozması beklenmezken sakatlıkları devam eden Adriano ve Gökhan Gönül'ün Lepzig maçında oynaması beklenmiyor. 

 

Kalede yine Fabri eldivenleri giyerken, savunmada Caner, Pepe, Tosic ve sağ bekte Medel'in oynaması bekleniyor. Orta saha ikilisini Atiba- Oğuzhan' dan kuracak olan kurt hocanın, kanatlarda Quaresma ve Babal'e, forvet arkasında Talisca ve ilerde de son zamanlarda yükselen formu ile dikkat çeken Cenk Tosun'a şans verecek.

Maç saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş ile Leipzig arasındaki mücadele bu akşam oynanacak. Saat 21.45' te başyacak mücadele TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim