Ülkemizin 14 ayda bir seçime giderek kaos yaşamasını isteyen Almanya’nın tutumuna bakınca tabiki kararım EVET olacak

Beşerin elbette eksiği hatası olur. Hatadan münezzeh olan sadece Allah’tır. Ama dönüp 15 yıllık bir Ak Parti sürecine bakınca yaptığı olumlu işleri bana daha fazla gibi geliyor.

Avrupa işini bırakmış ülkemiz ile uğraşıyor

Bakınız son günlerde Almanya başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesi toplantı yapacak bakanlarımızın konuşacağı düğün salonlarının sahiplerini tehdit etmek, ruhsatlarını iptal etmek dahil akla hayale gelmeyecek antidemokratik yol ve yöntemler takip etmeleri bile EVET’in ülkemiz için güzel sonuçlar doğuracağına delalet ediyor. 

Almanya insanlarımıza tabi ki siz en büyük havalimanını yaparak bu bölgede büyük bir aktarma yeri olan Frankfurt’u 2.dereceye düşüreceğiniz için size karşı Hayırı’n yanında yer alıyorum demeyecektir.

Peki ne yapacak bakanlarımız referandum çalışması yapmasın diye engel getireceğini düşünmektedir.

Ancak bizim halkımızın bütün yasaklara ve zorbalara tarih içinde ne tür cevaplar verdiği de kayıtlarda mevcuttur. Avrupa ülkeleri unutmasın ki bu baskılar  sandığa gitmeyi düşünmeyen bir çok kişiyi harekete geçirecektir ve sandığa gidip oyunu kullanacaktır.

Hayır diyenlere ne diyeceksiniz peki sayın Durmuş ?

İster evet desin isterse hayır desin ben hiçbir kimsenin seçmene karşı suçlayıcı,  başka olumsuz gurup ve kişilere benzetmesine karşıyım.

Evet de hayır da demokratik bir seçenek.Halkımız sandığa gidip hangi yönde oy kullanacağına kendi hür vicdanı ile karar verebilecek imkanları sağlamak hükümetin birinci görevidir. Zaten hükümetimiz de bunun için bütün önlemleri almaktadır. 

94 yılda 65 hükümet oysa 5 yılda bir seçim olsaydı 19.Hükümet iş başında olurdu

İç ve dış mihraklar ülkemizi sürekli kaos ve kargaşa içinde yaşasın, kendilerinde kişi başı milli gelir 40/50 bin dolar olsun ama bizde ise bu oranın  1000 dolar olsun istiyorlar.

Artık eski Türkiye yok. Biz de bileceğiz ki seçim 5 yılda bir olacak ve hükümet ona göre  çalışma yapacak.

Özetle Güvenli bir ülke için içimden gelerek EVET diyeceğimizi peşinen ifade etmek isterim.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim