Metin Külünk’ün “Anadolu Düşüncesi Temelinde Büyük Türkiye İdeali kitabının imza gününde TÜYAP’ta izdiham yaşandı.  

Saatler öncesinden imza gününün yapılacağı standın önünde uzun kuyruklar oluşturun Metin Külünk severleri, 2 saat yapılması planlanan imza saatinin bir hayli uzamasına sebep oldu. 

Ferdi TÜRK- İstanbul Times 

Yeni kitabı “Anadolu Düşüncesi Temelinde Büyük Türkiye İdeali kitabı ile Türk siyaset tarihine ışık tutan Metin Külünk, TÜYAP’ta yapılan 28. İstanbul Kitap Fuarı kapsamında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 2. Salon 205 nolu Hayat Yayın Grubu standında okurları ile buluşup hem yeni kitabını imzaladı hem de onlarla sohbet etti. Oldukça tempolu geçen imza günü için saatler öncesinden TÜYAP’a gelen Metin Külünk dostları, imza gününün yapılacağı standın önünde bekleyerek sohbet ettiler.  

Külünk Sevgisi Her Yaşta 

AK Partililerin yakından tanıdığı Metin KülünkAnadolu Düşüncesi Temelinde Büyük Türkiye İdeali”  kitabının yanı sıra daha önce “Uluslararası Ticarette Tarife Dışı Engeller”, “Barışı Arayan Dünya”, “Küreselleşen Dünya’da Türkiye” ve “Rengarenk Şehir İSTANBUL” adlı 4 kitap yayınlamıştı.  

Saat 12 de standa gelen Külünk, kısa bir selamlaşmanın ardından kitaplarını imzalamaya başladı. Gösterilen yoğun ilgiden hayli memnun olan Külünk, hem kitap imzaladı hemde sevenleri ile kısa kısa sohbet etti. Her yaştan seveninin katıldığı imza gününe çocukların büyük ilgisi dikkatleri çekti. Aldığı kitabı imzalatmak için sıraya giren çocuklar Külünk’e çiçek hediye edip fotoğraf çektirdiler. 

“Geleceğin Büyük Türkiye’sini Görmektir” 

Yeni kitabı hakkında basın mensuplarına bilgi veren Külünk, “Bu kitap, gerçekten yola çıkarak değişen dünya ekseninde Büyük Türkiye’ye giden kilometre taşlarını göstermekte ve hedefe nasıl gidileceğinin ipuçlarını vermektedir.  

Bu kitapla temennimiz, bu topraklarda yüzyıl önce sona ermiş Büyük Osmanlı hülyasının peşinden koşan akıncılar misali yeni bir kültür, demokrasi e zenginlik merkezli “Büyük Osmanlı Rüyası’nı gerçeğe dönüştürmek ve geleceğin Büyük Türkiye’sini görmektir. Biz ülkemizi yeniden tarihte sahip olduğu ihtişama kavuşturmak ve içinde bulunduğumuz coğrafyada lider konuma getirmek istiyoruz. Biz Büyük Türkiye idealini gerçekleştirerek, bütün insanlığa gerçek medeniyetin ne olduğunu göstermek istiyoruz.” Dedi. 

Külünk son olarak,  Anadolu Düşüncesi Temelinde BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİ isimli kitabımızın imza gününde lütfederek fuara gelen gönül dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bir büyük rüyanın ana rahmi olan ANADOLU insanlığın ortak bilinç merkezidir. Bu topraklara hizmet etmek insanlığa hizmettir” dedi. 

Saat 14:00’te bitmesi planlanan imza günü yoğun ilgi nedeni ile saat 17:00’e kadar sürdü. 

Editör: TE Bilisim