MHP 2.Bölge ilçe başkanları Zeytinburnu treşkilatında bir araya geldi

Milliyetçi hareket partisi İstanbul İl başkanı Abdurrahman Başkan daha önceki bir toplantıda İstanbul Times muhabirlerine yaptığı açıklamada 2014 yerel yönetim seçimleri için bugüne kadar İstanbul'da uygulamaya koymadığımız yöntemlerle halkımızın karşısına çıkıp oylarına talip olacağız demişti. 

Bu beyanatın gereği olarak il başkanlığının görevlendirdiği bölge başkanları MHP. ilçe başkanları ile her hafta değişik bir ilçede kahvaltılı toplantılar yaparak gelecek ile alakalı yol haritalarını oluşturmaya şimdiden hazırlanıyorlar.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber


İstanbul 2.Bölgeyi oluşturan ilçelerin içinde yer alan Beşiktaş,Esenler,Sultangazi, Gaziosmanpaşa,Fatih,Şişli,Kağıthane,Beyoğlu, ilçe başkanları Zeytinburnu ilçe başkanlığının ev sahipliğinde bölge başkanı Mahmut Yalçın'ın başkanlığında  toplandı.

Toplantıda ev sahibi ilçe başkanı Av.
Fethi Ahmet Alparslan şunları söyledi "Türkiye 9 yıldır işbaşında olan AKP.hükümetinin içeride ve dışarıda izlediği teslimiyetçi politikaların ağır sonuçlarını yaşamaya başladı. Cumhuriyet kurulduğundan bu yana var olan ve bütün hükümetlerin üzerinde büyük titizlik gösterdiği kırmızı çizgilerimizin yok edilmesinin acı sonuçları ortaya çıkmıştır.

Bütün komşularımızla büyük sorunlar yaşamaya başladık.İran ve Suriye  ile savaşın eşiğine geldik. İçeride ve dışarıda ne kadar ülke ve millet düşmanı varsa hepsinin harekete geçtiğini iddia eden ilçe başkanı Alparslan MHP.iktidarında ters giden herşey düzelecek dedi.

Kahvaltılı 2.Bölge ilçe başkanları toplantısında ev sahibi Zeytinburnu ilçe başkanı Alparslan ulusal meclisinde soykırım ile alakalı karar alan Fransa ya da gönderme yaptı.
 
İnkar yasası Fransa'nın ayıplı tarihini örtemez. Fransa'nın tarihimizi karalama,kutlu ecdadımızı katillikle tanıtmaya cüret eden kifayetsizlerin ve bedbahtların amaçlarına ulaşamayacakları herkes tarafından idrak edilmeldir.

Açıklamış olduğum bu sebeplerden dolayı herkesi MHP.çatısı altında toplamaya devet ediyorum diye sözlerini tamamlayan ilçe başkanı birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır.

Gelin Zeytinburnu MHP.çatısı altında bir olalım diri olalım diyen MHP.Zeytinburnu ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alparslan İstanbul Times Gazetesine de seslerini kamuoyuna duyurduğu için teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim