Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklamasının ardından, Saadet Partisi teşkilatları heyecanına heyecan katarak çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza yeterli olurken, Saadet Partisi yurt genelinde 500 bin imza toplamayı hedefliyor.

İstanbulluları heyecanlandırdı
 

Bu çalışmaların en büyük ayağı da şüphesiz Türkiye’nin en büyük şehri olan İstanbul’da olacak. Saadet Partisi’nin İstanbul’da gerçekleştireceği imza çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından, hem teşkilatlarımızda hem de tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbullular arasında da ciddi bir heyecan oluştuğuna şahit olduk. Genel Başkanımız hem camiamızda hem de toplumun değişik kesimlerinde sevilen ve saygı duyulan bir insan. Bu sebeple seçimlerde büyük bir başarı göstereceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.
 

İstanbul’dan en az 200 bin imza
 

Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 100 bin imza gerektiğini anımsatarak sözlerine devam eden Sevim, “Buna rağmen Türkiye genelinde en az 500 bin imza toplamak istiyoruz. İstanbul olarak da sadece teşkilat çalışmalarımızla 200 bin imza toplamayı hedefliyoruz. Hepimiz göreceğiz ki bizim çalışmalarımız dışında da Temel Karamollaoğlu’nu sevenler, onu Cumhurbaşkanı görmek isteyenler bizden bağımsız olarak da gidip Genel Başkanımız için imza verecekler” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim