Ak Parti Kriterlerine uyan bir kişilik Hüseyin Çetiner

Ak Partinin Kuruluş sürecinde Sümer Mahalle başkanı. Kuruluştan 13 Ay sonra yapılan 1. olağan kongrede 13 mahalle başkanı içinde Zeytinburnu ilçe Yönetim kurulu üyesi olan tek mahalle başkanı. 28 Mart 2004 tarihine kadar ilçe yönetim kurulu üyesi oldu. 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel yönetim seçimleri öncesi 20 Mart 2004’ de yapılan Kazlıçeşme Mitinginde Tertip Komitesi üyesi oldu.

CHP’nin mitingini aksattıkları gerekçesi ile iki arkadaşı ile beraber haklarında açılan davada 3 AY HAPİS CEZASI aldı. Bu tarihten 2007 senesine kadar Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı olarak vazifesini yaptı. 2007’den 2009’a kadar İl Koordinatörü olarak Kıraç ve Beyliküdüzü’nde il koordinatörü olarak vazife yaptı.

Hem teşkilatın her kademesinde görev yaptığı için Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının yakından tanıdığı bir kişi olması hem de 2008’ de Zeytinburnu kitabını yazması ve 2016 yılında Zeytinburnu sevdalısı 12 arkadaşı ile beraber kurduğu Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) ile Fatih, Beyoğlu ve Üsküdar’dan sonra Eyüpsultan ile beraber en çok tarihi mekanın bulunduğu 4. sıradaki ilçe olmasın rağmen halkın tarihi eserler ile alakalı yeterli bilgiye sahip olmadığını gördüğü için kurduğu platform ile bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor.

GZP’nin tarihi mekanlara sahip çıkması için yapılan bröşür ve katalog çalışmalarında 5 bin kişiye iş , 20 bin kişiye aş söylemleri de ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanan Hüseyin Çetiner’in adı Ak Parti Zeytinburnu ilçe Belediye Başkanı yapılabileceği konuşulmaya başlandı.

Hüseyin Çetiner’den Teşekkür

Bu haberi bir çok haber portalı yayınladı. Ancak Hüseyin Çetiner siyasi büyükleri ve yakın dostları ile bir istişare yapıp Zeytinburnu'nda adayım veya değilim yönünde bir açıklama yapmış değil.

Çetiner bir çok yerde Zeytinburnu ile alakalı çok sayıda hizmetleriniz ve projeleriniz var mutlaka aday adayı olmalısınız diyen dostlarına vakti zamanı gelince bir açıklama yapacağını söyleyerek bahse haberleri yayınlayıp en güçlü aday adayı diyen bütün meslektaşlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim