Kongre görkemliydi

Mevcut Zeytinburnu Kadın kolları Başkanı Fatma Balcı'nın tek aday olduğu ilçe kadın kolları kongresi muhteşem geçti.

Bir çok siyasinin katılımı ile renklenen kadın kolları kongresi ile seçilen asil,yedek ve il delegelerinin heyecanları gözlerinden okunuyordu. 

İstanbul Times Haber Merkezi

Büyük oranda yenilenen liste ile siyasi çalışmalara daha çok vakit ayırabilecek bayanların tercih edilmesi gözlerden kaçmadı.

Yeniden kadın kolları başkanı olarak seçilen Fatma Balcı gazetemize bir açıklama yaptı ;

Zeytinburnu kadın kolları başkanı olarak yeniden seçilen Fatma Balcı gazetemize şunları söyledi ; "Dünyanın yeniden dizayn edildiği bir ortamda Partimizin kurucusu ve başbakanımızın daha sağlıklı ve daha güçlü olması adına biz teşkilat mensupları olarak çok çalışmak zorundayız.Elbette hepimizin ilk önce ailemize karşı sorumluluklarmız var.Evlatlarımızın ve ailemizin daha müreffeh bir ülkede yaşaması için kendi ailemiz ile beraber ülkemizin de geleceğini düşümek zorundayız" dedi.Balcı konuşmasını kendisine destek veren kadın kolları delegelerine teşekklür ederek tamamladı.


BAŞKAN ÜNVER: BU BAŞARI HEPİMİZİN

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Kadın Kolları kongresi öncesi yaptığı konuşmada Kadın Kolları Başkanı Fatma Balcı başta olmak üere tüm ekibine bugüne dek yaptıkları başarılı çaılşamlardan dolayı teşekkür etti.

Ünver konuşmasına şöyle devam etti; "Hem benim dönemimde hemde benden önce Kadın Kolları yaptıkları çalışmalar ile önümüzü açtılar ve Zeytinburnu’nda oylarımızı 34 Bin artırmamızda girdiğmiz bütün seçimleri kazanmamızda en büyük pay onlara aittitir.
 
Bugün gelinen noktada bütün Dünyanın izlediği Ortadğunun model aldığı ve konuştuğu bir Başbakan ve Ak Parti politikaları sizlerin sayesinde ve yaptğı çalışmalarla oluşmuştur.Bizler Zeytinburnu’nda tabandan tavana kadar palanlı ve programlı bir çalışma yaptık.

Başarımızda ortada..Ak Parti Türkiye’nin kaderini değiştirmiştir değiştirmeye de devam etmektedir.
Adaletsizlikler eşitsizlikler sona ermiştir. Dünyanın hiç bir ülkesinde yok ki girdiği üç seçimde de oylarının artırak yeniden tek başına iktidira gelmiş bir hükümet veya parti işte bunun tek örneği sizlersiz.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Beyin bir sözü var İnsanları adam yerine koymaktan başka şansınız yoktur. Onları adam yerine koyarsanız adam değeri görürsünüz"dedi.

MİLLETVEKİLLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ak Parti Zeytinburnu Kadın Kollları kongresine, İstanbul Milletvekileri Osman Aşkın Bak, Hüseyin Bürge, Canan Kalsın, Şirin Ünal,Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, İlçe Başkan Yardımıcları Ali Faik Biçer, Mustafa Yiğit, Tamer Çetin katIlırken Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın yoğun programı dolayısıyla katılamadı.

BAŞKAN FATMA BALCI’NIN YENİ EKİBİ

Başkan: Fatma Balcı Yönetim Kurulu: Elif Kılıç, Canan Aysöndü, Kumruşah Gülşen Güler, Zeynep Demirdağ, Ayşenur Sayın, Nurşen Örnek, Sevgi Taşköprü, Perihan Toğay, Ayşe Budak, Şerife Karapınar, Jale Baran, Şenal Demirel, Münevver Acar, Ruchan Kılıç, Sevgi Demirel, Gamze Dönmez, Nahide Kılıç, Ayşe Ceylan, Naime Yeşilkır, Sevim Yavuz, Melek İclal Özyer, İpek Çıtlak, Saliha Aydoğan, Hatice Kılıç, Ayfer Kubilay, Emine Taşan, Fatma Özden, Peri Sarıkaya,Nafize Özdemir.

Editör: TE Bilisim