CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ilçe Başkanları İle 3.5 Saatlik Toplantı Yaptı  

29 Mart 2009 yerel yönetim seçimlerinde İBB adayları Kemal Kılıçdaroğlu ile el ele vererek % 38 oy alarak bir çok kişiyi şaşırtmayı başaran CHP İstanbul İl başkanı Gürsel Tekin Aylar önce gazetemize verdiği demeçte ufukta erken seçim var demişti.

Bu kezde kenti örgütüne erken seçim olacak diyerek İstanbul'daki 39 ilçe ana kademe,gençlik ve kadın kolları bakanları ile tam 3.5 saatlik bir toplantı  yaparak 19 Ekimden sonra her an yarın seçim olacakmış gibi çalışmaları talimatını verdiğini açıkladı.

Tekin Arkdaşlarımdan İstanbul'da iktdar İstedim

Gürsel Tekin İstanbul ilçe örgütleri ile yaptığı toplantıdan sonra yapmış olduğu kısa açıklamada arkadaşlarımdan istanbul'da iktidar İstedim.İstanbul'daki oyumuzu yüzde 38'in üzerine çıkarmamız gerektiğini söyledim dedi. 

Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu da Ekibi İle Kampta

Aylar önceden yaptığı planda Ekim ayının ikinci haftasında İstanbul il başkanlığı olarak ciddi bir kampa gireceklerini gazetemize açıklayan Ak parti İl başkanı Aziz Babuşçu'nunda kampta önemli konulara temas ettiği ifade diliyor.

İstanbul'da Kıran Kıran'a Bir Seçim Olacak

Genel seçim ister zamanında yapılsın isterse öne alınsın Türkiye Kurban bayramından sonra ister istemez seçim moduna girecek.Yarından sonra guruplar halinde Kuzey Irak'tan gelip Türk mamaklarına teslim olacak olan PKK sempatizanlarındna sonra suça karışmış PKK elebaşlarının da İsveç'e gitmelerine müsaade edilemsi ile akan kan durdurulursa Ak Parti hükümeti ekonomik gidişat dahada kötüleşmeden seçimi bir yıl öne alarak  zaferle çıkmayı düşünebilir.

Aziz Babuşçu ve Gürsel Tekin Düelleosu Yaman Olacak !..

Aziz Babuşçu seçimde yenik çıkması durumunda başbakan'ın düşüdnüğü cumhurbaşkanlığı hayalinin suya düşeceğini,Gürsel Tekin'de % 38 dan fazla bir oy alamazsa hem Deniz Baykal'ı başbakan yapamayacak hemde Kılışdaroğlu ile birlikte elde ettikleri % 38 lik başarıya gölge düşeceğini çok iyi bildiği için örgütü ile birlkte canla başla çalışacağı biliniyor.

Evet Artık Erken seçim sözü telafuz edilmeye başlandı...gerçi şu an Türkye de erken seçim olacak demek için çok erken ancak meydana gelen olaylar bizlere sanki erken seçimi zorunlu kılınyor gibi.

Editör: TE Bilisim