Cüneyt Özdemir, CNN Türk ekranlarında CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'i ağırladı. CHP'deki depremin konuşulduğu programa Özdemir'le konuğu arasındaki ilginç diyaloglar damga vurdu.

CHP'deki iç savaşta Önder Sav cephesinde saf tutan Berhan Şimşek Başta Gürsel Tekin olmak üzere Kemal Kılıçdaroğlu cephesini topa tutarken imalı ve dolaylı bir ifade biçiminde ısrar edince araya giren Cüneyt Özdemir konuğundan daha net ifadeler kullanmasını istedi. Şimşek'in ilginç benzetmeleri ve tasvirlerini hangi isimler için kullandığını öğrenmek isteyen Özdemir ısrar edince ortaya çıkan diyaloglar hayli ilginçti.

Şimşek, Özdemir'in yoğun ısrarına rağmen isim vermeden eleştirilerine devam etti. 'Allah kimseyi ihtiras tramvayına bindirmesin' diyen Şimşek 'ben o tramvaya binip de inen görmedim daha' dedi. Gürsel Tekin ve yakın çevresini hedef alan Şimşek, Özdemir'in ısrarına karşı aynı ısrarı göstererek susmayı tercih etti. Özdemir yoğun ısrarına rağmen sorusuna yanıt alamayınca adeta çileden çıktı.

"Yapmayın ama, böyle ağır okkalı laflar söylüyorsunuz, ama sorunca da 'kendime söylüyorum' diyorsunuz. E şimdi bu oluyor mu yani? Allah aşkına bir lafınız varsa söyleyin kardeşim. 'Bu adamlar bunu yapıyor' deyin. Bu politikadan usanmadınız mı? Bir cümle söyleyip ortada bırakıyorsunuz, kime söylediğiniz de belli ayrıca. Bu kadar ağır laflar ettikten sonra 'ben bunları hayata söylüyorum, kendime söylüyorum' deyince delikanlıca oluyor mu?"

İşte o anlar:



Editör: TE Bilisim