Mahalle halkının aracısız ve direkt olarak başkanla yüz yüze konuşabildiği 13 yıllık gelenek olan başkanla akşam çayının 3.sü Telsiz mahallesinde yapıldı. Engelli vatandaşların youn katılım gösterdiği programda başkan Zafer Alsaç ve Engin Köklü'ye talmat vererek ilçeyi engellilerin rahat gezebileceği bir duruma getirene kadar çalışın talimatı vermesi engellileri mutlu etti.   

İstanbul Times Habere Merkezi / Özel Haber 

Bu senenin üçüncü programını Telsiz Mahallesinde yapan Murat Başkan’ı Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyelerinin yalnız bırakmaması başkanı memnun etti.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,yardımcıları Hüseyin Emre Aksu,

Yıldırım Emen, Av.Taner Çetin, Metin Develi ,Serkan Akarsu,Bilal Akgül, ilçe yönetim kurulu üyeleri,Mehmet Zeki Sarban, Ali Kulil,  Coşkun Toraman, Burhan Arslan Meclis üyeleri Hasan Albayrak,Kadir Erbasan,Hasan Uluocak,Zafer Alsaç Gökhan Kasap,Abdülaziz Atalan ,Lokman Cigerci,başta olmak üzere çok sayıda vatandaş ta Başkanla akşam çayına katıldı.

Belediyenin tüm idari kadrosunun hazır bulunduğu başkanla akşam çaylarında bir çok problem ve soruna çare bulunması belediye başkanı Murat Aydın ve vatandaşı menun ediyor.  

Ak Parti ilçe başkanı ve yönetimi yapılan her üç mahalledeki başkanla akşam çaylarına katılarak Murat başkana destek verdiler. Ak Parti'nin kısa bir süre önce Cuma sabahları başlattığı camii cemaati ile kahvaltı programlarına başkan ve yardımcılarının katılması teşkilatı mutlu edecektir.
 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim