Bugünkü Durak Beş Telsiz Camisiydi

Sabah namazından sonra camii cemaati ile üç yıldır yaptığı kahvaltılı istişare toplantılarından dolayı halkın istek ve beklentilerini ilk elden aldığı için çok mutlu olduğunu belirten   Ak Parti Zeytinburnu  ilçe başkanı
Bahattin Ünver ve ekibi her cuma sabahı bir camide kıldıkları sabah namazından sonra camii cemaati ile birlikte kahvaltı yaparak sohbet etme imkanı buldukları için çok mutlu olduğunu vurguladı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Kahvaltıdan sonra mesai başlar başlamaz bu kezde o mahaledeki okul,muhtarlık,bilgi evi,sağlık ocağı ve diğer resmi kurumları ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunan Ak Parti yönetcilerini takip eden İstanbul Times muhabirleri sabahın erken saatlerinde yapılan ziyaretlerde güzel neticelerin çıktığına şahit olmaktadır.    

Okul Ziyaretlerine devam

Trisat Meslek Lisesi,Reşat Tardu İlköğretim okulu,Zühtü Kurtulmuş Lisesi Beştelsiz Mahalle Muhtarlığı, Beştelsiz bilgi Evi Zeytinburnu askerik şube başkanlıklarına yapılan ziyaretlerde kurum müdür ve idarecileri ile ilçenin geleceği hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Okul idarecilerinin ilçe eğitimini daha üst sıralara çıkarmak için fikirler ileri sürmeleri Ak Parti ilçe yöneticilerini memnun etti.


İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




   


 
Haberin davamı hazılanıyor

Editör: TE Bilisim